Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vegyes pálinka ízesítés tippek?

Vegyes pálinka ízesítés tippek?

Figyelt kérdés
Van itthon jó pár liter kevésbé jól sikerült pálinkám amit nem szívesen viszek sehova társaságba. Ebből szeretnék csinálni valami ágyas pálinkát hátha javít az ízén. Van itthon szárított borókabogyóm és azt alá raknám ágynak esetleg fenyőtobozt áztatnék bele javítana a helyzeten? Esetleg tudtok valami jó ötletet milyen ágyat tudnék alá rakni aminek kellően erős íze van?

2013. ápr. 3. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem add oda ingyen olyan embereknek,akik nem fogadnak el pénzt,de neked valami piszlicsáré, apróbb szívességet tesznek...biztos van ilyen...én pénzt nem mernék érte kérni, hátha visszaüt a dolog...akár szó szerint is...(jön a muksó, visz tőled pálinkát,fizet érte, hazamegy, megkóstolja, majd mondja: Ú,ez de szar! ...aztán forr benne a düh, az indulat...aztán bérel pár verőlegényt vagy csak egyszerüen szól a haveroknak...

szóval én ingyen elosztogatnám...haveroknak meg akiről tudod, hogy nem veret agyon érte...mondjuk ha ajándékba adod, ajándék lónak senki ne nézze a fogát...

2013. ápr. 3. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát én a fenyőmagot nem tudom elképzelni a pálinkához. A két íz nekem valahogy nem jön össze, de a borókabogyó már annál inkább :-) de annak nincs olyan erős íze. Bár én el se tudom képzelni mi az ami háttérbe szorítja a pálinka ízét.


Szerintem próbáld meg mind a kettőt monjuk 3-3 decivel. Hátha valami olyat aklotsz ami különleges. Itt ugye a fenyőmagra gondoltam :-)

Ha kipróbálod mindenképp írd le hogy milyen lett :-)

2013. ápr. 3. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
A fenyős dolgot nem én találtam ki van ilyen. az a neve hogy Zirben Scnaps az osztrákok készítenek ilyet. csak sajnos ahol élek nem nagyon él ilyen fenyőféle (cirbolyafenyő). Ezért gondoltam hogy valami másik fenyőfélével helyettesítem. :) Az első kommentelőnek válaszolva. Pont azért nem akarom odaadni senkinek mert szar. :) Vannak jó pálinkáim is( cseresznye,birsalma,som) de ez a pálinka későn lett kifőzve és a cefre kicsit ecetes lett.
2013. ápr. 3. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
#1: igen, bérgyilkost fogad, mert szar páleszt vett :F
2013. ápr. 3. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
:D
2013. ápr. 3. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
nahh de most komolyan :DDD ötleteket kérek! :)
2013. ápr. 4. 00:23
 7/9 anonim válasza:
Én jó sok mazsolàt meg mézet tettem bele,valamelyest javitott rajta.
2013. ápr. 4. 03:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Nahh a végén szárított borókabogyót, és mazsolát raktam alá. Remélem jó lesz :)
2013. ápr. 4. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokat ne várj. Kutyából nem lesz szalonna, ha rossz a pálinka, akkor rossz lesz az ágyas pálinka. A rossz pálinkának az utóíze a rossz, amit nem fogsz tudni gyakorlatilag semmivel sem elvenni. Ez olyan, hogy a rossz tejből készült ételen is érzed, hogy rossz.
2013. szept. 14. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!