Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Érdemes a gabonacefrébe...

Érdemes a gabonacefrébe pektin bontó enzimet rakni vagy fölösleges, esetleg csak rontja a cefrét?

Figyelt kérdés

2013. máj. 15. 20:16
 1/1 Phoney ***** válasza:
Ne tegyél. Van benne pektin, a hántolatlan gabonában elvileg nem is kevés, de nem gátolja az élesztő munkáját, úgyhogy csak fölöslegesen növelnéd a metanoltartalmat a bontásával.
2013. máj. 15. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!