Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért kell fektetve, és nem...

Miért kell fektetve, és nem állítva tárolni a borokat?

Figyelt kérdés

Az imént olvastam itt, hogy egy srácnak volt egy 96-os üveg bora, és írták, hogy hiába volt hűvösön és félhomályban, romolhatott az íze, mert állítva volt.


Ennek mi a magyarázata?


2013. júl. 26. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Kiszárad a dugó, és nem zár jól
2013. júl. 26. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Kiszáradt a dugó, összezsugorodott és ki-be járt mellette a levegő.
2013. júl. 26. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!