Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » MIXEREK! FONTOS KÉRDÉS!...

MIXEREK! FONTOS KÉRDÉS! Legyen szíves vki megmondani nekem, h béna, láma vagyok, vagy mi van, h nem tudok Bloody Brain (Véres Agy) koktélt csinálni! Hogy lehet megcsinálni, h fenn maradjon a baracklikőrön a Bailey's, vagy akármilyen krémlíkőr?

Figyelt kérdés

Nem tudtam megcsinálni egyszer sem, rossz a baracklikőröm, nem elég nagy a cukortartalma, vagy tényleg ilyen láma pénisz vagyok, esetleg ez is olyan, mint a fugukészítés, h évekig tanulni kell?

Előre is köszi a segítséget. :)



UI: Remélem, h jó helyre írtam a kérdést, mert már megfenyegettek a helyi Istenek, h kidobnak. :D



#nehézség #koktél #mixer #Bloody Brain #meglehet csinálni #vagy csak legenda
2014. febr. 26. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez a leírás alapján sikerült.

Remélem jó lesz neked is. [link]

2014. febr. 26. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is megvan, h hogy kell csinálni, de vmiért lesüllyed a krémlikőr az aljára, nem marad meg a tetején sajna. Ezt nem értem, h most mit csináljak vele, h megálljon ott. Vagy fel kellene melegítenem a krémlikőrt, s lehűteni csontra a pálinkát, vagy a fene se tudja már.
2014. febr. 26. 15:05
 3/5 Phoney ***** válasza:
Az az úgynevezett „apricot brandy”, amit a Bloody Brain receptje is említ, egy hagyományos, édes baracklikőrfajta. Ha barackpálinkát, barackos vodkát, vagy „mézes barackot” használsz, azokon szerintem a büdöséletben nem fog megállni a dögnehéz tejszínlikőr...
2014. febr. 26. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as:


Én is így gondolom, h k. sűrűnek kell lennie a likőrnek, de már több fajtán is próbáltam, s nem adta. Majd elnézek vmi mixerboltba most már, h olyat adjanak, ami király.

2014. febr. 26. 16:47
 5/5 Phoney ***** válasza:

Ha „sűrű”, szirupos jellegű likőröket használsz, akkor nem azokkal lesz a baj, hanem a rétegzési technikával (valóban kell hozzá egy kis gyakorlat, mert két likőrt egymásra rétegezni nehezebb, mint pl. likőrre párlatot, de ha megnézel erről néhány videót, akkor előbb-utóbb mennie kéne.)


Az apricot brandy-k mind garantáltan jók hozzá (ezeket ilyen névvel szokták címkézni), a bárok tudomásom szerint általában a Bols és a DeKuyper apricot brandy-jét használják.

2014. febr. 26. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!