Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Létezik, hogy 6 nap alatt...

Neon36 kérdése:

Létezik, hogy 6 nap alatt kierjedt 2x200liter szilva cefre? Magozva, felezve vettem, mosott, teljesen friss gyümölcs volt múlt hét csütörtökön. Beoltottam, pektinbontóztam.

Figyelt kérdés
Ma reggelre egy-két buborékon kívül teljesen leállt addig meg mint az örült azt művelte mikor a gerebjét belenyomtam pofán fröccskölt a cefre. Vihetem főzni vagy várjak még vele? Megkóstolva savanyú-alkoholos de semmiképp sem ecetes. Jelenleg fél centis lila folyadékréteg borítja.

2014. szept. 23. 13:41
 1/5 anonim válasza:
Nyomkodd le a bundát 2-3 naponta, ha azt tapasztalod,hogy már nem jön fel,hanem kisimul, akkor megfordult, még ekkor is várjál 2-3 napot,de akár egy hetet is, utána főzheted.
2014. szept. 23. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,okt 14-re időpontom főzni....
2014. szept. 25. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
okt.14-re van időpontom főzni
2014. szept. 25. 20:49
 4/5 anonim válasza:
Azzal nem lesz baj, csak ne kevergesd, maradjon meg rajta a co párna védelem, amit gyufával v.öngyújtóval ellenőrizhetsz.
2014. szept. 28. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nos kifőzettem,jelen voltam végig,nagyon érdekes volt mindent elmagyaráztak mindent megszagoltunk elejét közepét végét...szóval egy élmény volt....29 liter 50 fokra állítva 400literből...ennyi,ez egy ilyen év...le nem húztak higításnál is ott voltam...nem karcos,nem acetonos-technokolos...2 napos pálinka de a haverok úgy iszák mint a vizet...:))
2014. okt. 16. 10:03

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!