Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miben különbözik az almabor...

Szucsek kérdése:

Miben különbözik az almabor készítése a szőlőbortól? . Nem nagy mennyiségre gondolok. Kb 25-30 liter

Figyelt kérdés

2015. jan. 25. 00:05
 1/2 zolidobos ***** válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz. A feltárt,(ledarált) kipréselt almát erjeszted borrá, majd fejted, esetleg deríted, és tárolod. Esetleg a savtartalmát kell beállítani.
2015. jan. 25. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Phoney ***** válasza:

A készítése alapvetően ugyanaz, de kezdened kell valamit azzal a problémával, hogy a natúr almabor csak 5-6%-os, azaz romlékony. Itt találsz segítséget hozzá:


[link]

2015. jan. 25. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!