Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szokták enni a spárgát...

Hogyan szokták enni a spárgát a borokhoz? Meghámozzák és még egyben, mint a répát, megeszik, vagy kifőzik? Vagy esetleg valami egyéb alternatíva?

Figyelt kérdés

2015. máj. 23. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Ki eszik spárgát borhoz? Én biza nem. És van-e olyan bor, ami a spárgához egyáltalán illik? Biztos van, mert te már hallottál róla.

Az egyetlen, amit spárgából eddig szívesen elfogyasztottam, az a spárgaleves.

2015. máj. 24. 05:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Egyben meghámozzuk, sós vízben kifőzzük, és majonézt készítünk hozzá.

Közkedvelt előétel, chardonnet-típusú fehér-, vagy egészen könnyű vörösbort adunk hozzá. A rosé-fajta borok is jók, különösen ilyenkor.

2015. máj. 24. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Rozé meg vörösbor majonézes spárgával... ezt a hányingerkeltő szart hol olvastad?
2015. máj. 24. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. máj. 24. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem látom, hol írja, hogy nyomjál rá majonézt és edd vörösbor mellé, pedig franciául tudok. Egyedül annyi áll ott, hogy spárga mellé milyen borok ajánlottak. Arról nem is beszélve, hogy 99%-ban fehérborok vannak csak felsorolva, a spárga elkészítési módjáról vagy fajtájáról (fehér vagy zöld?) egy büdös szó sem esik.
2015. máj. 24. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
2015. máj. 24. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!