Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha (esetleg) túlcukroztam...

Ha (esetleg) túlcukroztam (kizárólag szőlőcukorral) a mustot (nem fokoltam), attól csak erősebb lesz, vagy édesebb is?

Figyelt kérdés
50 liter mustba tettem 3,2 kg szőlőcukrot (a szőlő - az idén - egyébként is jó érett volt /otello, izabella/ - a madarak is dézsmálták, amit az elmúlt 12 évben nem tapasztaltam)
2016. nov. 12. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire alakult át a cukor alkohollá.

Hagyományos kezeléssel a tavasszal újra beindul és a maradék cukor átalakul. Most édesebb lesz, akkor pedig erősebb.

2016. nov. 12. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!! (tavaszra már nem biztos, hogy marad belőle)
2016. nov. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!