Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért adtak a cukrászdában a...

Miért adtak a cukrászdában a forralt bor mellé citromot?

Figyelt kérdés
Szokták ezt együtt fogyasztani?Ja,meg a sör mellé is adtak.
2008. okt. 26. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szokták...a búzasör mellé szoktak citromot adni, a Coronita mellé (inkább lime-ot).

De a forralt borba néha még narancsot is szokta rakni, igaz ekkor már kissé bólé jellegű a dolog...

Én személy szerint nem szeretem az utcai, kocsmai forralt borokat, mert vizezik, vagy teát adnak hozzá...

Én otthon magamnak szoktam megcsinálni, veszek egy üveg vörösbort, cukrot teszek hozzá, fahéj, és szegfűszeg...és isteni...egy-egy bögre, kettesben, összebújva...remek program hidegebb napokra

2008. okt. 26. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!