Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen minőségű a kékfrankos...

Milyen minőségű a kékfrankos és mihez fogyasztható, hogy a legjobb ízét kapjuk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:

A jó kékfrankos jó minőségű, a rossz, rossz minőségű.

mint a vörösborokat általában vörös húsokhoz szokás fogyasztani. A "legjobb ízét kapjuk" kifejezést nem értem.

2010. jún. 16. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy vannak ételek, amik elveszik jobban az ízét a bornak...
2010. jún. 16. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Cukrozott ételhez a vörösbor nem jó.
2010. jún. 16. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első válasz tökéletesen kielégítő, úgyhogy nagyon nincs mit ragozni rajta.


Amúgy (a kérdésből úgy tűnik gőzöd sincs a borokról) segíthet a választásban a márkanév -> vannak kimondottan jó pincészetek


Illetve a legalapabb hogy minőségi bort vegyél, azaz ha a palackon az van, hogy "asztali" vagy "táj" bor, vagy rosszabik esetben nincs rajta semmi akkor, akkor ne várj túl sokat.

2010. jún. 16. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A jó kékfrankost mértékkel kell inni, mert nagyon savas, berúgni rossz tőle.
2010. jún. 16. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Én nem kínálnék önmagában semmihez sem kékfrankost. Annyi jó vörösbor van a világon...
2010. jún. 17. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!