Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit szoktok készíteni mozarell...

Mit szoktok készíteni mozarellából?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Sajtot
2010. okt. 9. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
melegszendvics,pizza.Csak ezekre jó mert magában semmi íze nincs :S.
2010. okt. 9. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
Vágd kockára és fogvájóval szúrj rá egy kis kocka paradicsomot (+ só, ha kell)
2010. okt. 9. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
pizzára való. amúgy tényleg ízetlen.
2010. okt. 9. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 Macskajós ***** válasza:
Minden olaszos, sült, rakott tésztára vagy zöldségre olvasztva jó, paradicsommal felszeletelve és bazsalikommal előételként vagy rozskenyérrel reggelire. De só bors vagy egyéb fűszer kötelező, mert natúr.
2010. okt. 11. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 rondakutya válasza:
Ízetlen, rossz állagú sz*r. Semmit nem készítünk belőle.
2010. okt. 11. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 Macskajós ***** válasza:
47%
Rondakutya, lehet, hogy neked nem ízlik, de ettől még előfordulhat, hogy neki igen, csak épp egy receptnél nem tud többet a felhasználására és ezért az olvasók segítségét kérte. Sajnos az, hogy közlöd hogy semmi közöd ehhez a témakörhöz nem segíti és még azon is elgondolkozunk, hogy akkor minek írtál ide.:) És nem kell válaszolnod, mert úgyis tudom, hogy csak kicsillagozandó, nem bizonyítottam jogos zagyvaságok tömkelege fog távozni a billentyűzetedről, természetesen az én címemre.
2010. okt. 11. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim válasza:
47%

A mozzarella nagyon finom!Jellegzetes az íze...merthogy van neki olyan!

Az utóbbi rohanós időszakban csak bedobok a mikróba egy pár füstölt virslit, egy perc után kiveszem, feldarabolom, és az apró mozzarellát teszem hozzá.(Lé nélkül!!!)


De a spenótos spagettihez is jó koktél paradicsommal vagy egyszerűen szeletelt paradicsommal.

Igazából csak kb 2 éve szerettünk bele ebbe a finomságba.Nyáron hidegen vegyessaliba dobáltam egyszer.No, ezt azóta nem csináltam, de a mozzarella örök szerelem lett.:-)

Nála jobban csak a kemény vörös (narancssárga) csedar-t szeretjük, de az iszonyat drága...

2010. okt. 12. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:
Koszi minden hasznos választ. :-) Nekemis ízlik a mozarella, és látom, rajtam kívul még jó pár embernek. Igenis lehet vele valamit kezdeni, én pl. ilyet csináltam: Felkockáztam a mozarellát, olivabogyót, paradicsomot, megszórtam bazsalikommal(sajnos csak szárított volt otthon), meglocsoltam oliva olajjal, és egy iciri piciri fokhagymát is nyomtam rá, meg egy kicsit megsóztam. Friss, ropogós zsemlével nagyon fincsi volt. :-)
2010. okt. 12. 09:15
 10/12 anonim válasza:

Rakott padlizsánba szoktam rétegezni,nagyon finom....

A felszeletelt,lesózott,lecsöpögtetett padlizsánszeleteket forró olajon rózsaszínűre sütöm.Vöröshagymát lepirítok,fokhagymával,sóval,borssal ízesítem,és egy hámozott paradicsomkonzervvel felöntöm,jól összefőzöm.

A sült padlizsánszeleteket rétegezve teszem kivajazott tűzálló tálba.padlizsán-mozzarella szeletek-paradicsommártás-tetejére mozzarella.Forró sütőben addig sütöm,amíg a sajt világosra sül.

Nagyon finom önálló ételkénk friss kenyérrel,de egy szelet husinak remek körete!

Próbáld ki!

2010. okt. 15. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!