Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen ízűnek kell lennie az...

Milyen ízűnek kell lennie az avokádókrémnek?

Figyelt kérdés

nagyon kesrű lett!! a neten találtam receptet az elkészitéshez!!! : 2db avokádó

1 pohár tejfől

pár cseppcitrom

so

bors

Borzalmasan keserűűűű!!!!! miért????


2009. okt. 18. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

vALAMI baj volt az avokádóval, a citrommal, vagy az olajjal.

Az avokádókrém nagyon finom, kellemes dióízű,. cseppet sem keserű! Dobd ki, talán kígyóméreg!

Külön-külön nem keserűek?

Talán valami póttejföl volt?

Vagy a só helyett valami naftalint tettél bele

2009. okt. 18. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Megfőzted?

Megfőzve keserű. Éretlenül mérgező.

2009. okt. 18. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem volt jó az avokádó. Az a baj ezekkel az egzotikus micsodákkal, hogy kell némi ismeret és rutin ahhoz, hogy megállapítsuk, mikor jó a gyümölcs. Egy almáról, eperről rögtön látod, ha éretlen vagy már rohad. Az avokádót meg nem ismered annyira, hogy ne vegyél meg ehetetlent belőle.
2009. okt. 18. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Milyen volt amikor megvetted? Színe? Állaga? (Ne kóstolgasd tovább, tuti, hogy valami nem stimmel vele, nem szabadna keserűnek lennie!)

Ha éretlenül veszed, az kemény, viszont jó hír, hogy utóérő gyümölcs, pár nap alatt "beérik" megpuhul otthon is.

2009. okt. 18. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:

nagyon kemény volt!!!!! és önmagában mikor pucoltam,megkóstóltam és akkor is keserű volt:(

nem főztem meg!!!!

mindent frissen vettem:(

irjatok mert nagyon érdekel!!!!

köszönöm

2009. okt. 19. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kemény volt, akkor éretlen volt. Olyankor kell megcsinálni, amikor már olyan puha, mint kb. a margarin, amikor kiveszed a hűtőből. Ha megnyomod szétmegy, de nem folyós, csak olyan kenhetősen puha. Ha keményen veszed, várj vele pár napot (nekem olyan is volt már, hogy csak egy hét múlva puhult meg).

Mi még egy kis tört fokhagymát is szoktunk bele tenni, és forró pirítósra kenjük, néha hajszálvékonyan vágott sajttal is megkoronázzuk... nagyon finom!

Ne veszítsd el a kedvedet, ne mondj le erről a csemegéről!

2009. okt. 19. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Az avokádónak puhának kell lennie, de nem löttyedtnek. Érett legyen.


tejföl NEM kell az avokádó krémbe, épp elég zsíros anélkül is.


Citrom levéből viszont elbír kb 1-1/2 citromot is!

2009. okt. 21. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

H a keményen veszed akkor szobahőmérsékleten meg kell puhulnia! Akkor érett. Keményen mérgező kissé.

Ha érett, akkor kiskanállal ki tudod kanalazni, ha hosszában kettévágod. Nem kell hámozni! Olyan legyen mint a sült tök! Az állaga. vagy mint a barack! Tedd a szekrény tetejére, s megérik.

2009. okt. 21. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

MI csak megborsozzuk, esetleg 3-5 csepp citromlé. s így kikanalazzuk a héjából.. Csak magában. Szerintem így a legfinomabb!



Akkor most 1000 ft kuka?! SSZ!

2009. okt. 21. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

a MAGJÁT KICSÍRÁZTATHATOD, s szobanövényt nevelhetsz belőle! Szép. Nézz tána aneten, hogy kell csíráztatni! Van trükkje! Nem mindig sikerül, d enéha igen.


(100 év múlva fordul termőre :)

2009. okt. 21. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!