Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Talán az előző életemről...

Talán az előző életemről álmodnék?

Figyelt kérdés

Van egy visszatérő álmom és nem tudom mit jelenthet.

Az álmomban egy apáca vagyok, vagyis külsőre úgy nézek ki. Ilyen nagyon régi sötét színű csuklyás ruha van rajtam és csak az arcom látszik ki. A kezemben mindig van egy nagyon elkopott kereszt ami fából készült.

Emlékszem, hogy egy templomban vagyunk sokan és imádkozunk de nagyon hangosan és nagyon de nagyon félünk. Először sose tudom, hogy mitől félek ennyire de utána mindig rá jövök, hogy attól mert nagyon sok férfi betör oda a templomba ahol vagyunk és mindenkit megfognak ölni.

A férfiakon ilyen sötét színű köpenyszerűségű ruha volt, kardok és balták voltak a kezükben. És mindenkit ölnek de nagyon durván és nagyon gyorsan mindent vér borít. Mindig van benne egy másik apáca akit tudom, hogy ismerek és látom ahogy bántsák. A segítségemért könyörög de azt érzem, hogy jól esik látni ahogy kínozzák és nem is segítek neki. Próbálok mindig elmenekülni de tudom, hogy ha az ajtó felé megyek akkor ott lesz valaki. De mindig arra indulok mert valamiért azt érzem, hogy azt a valakit muszáj látnom. Nem is tudom, hogy írjam le..de nagyon félek ettől a valakitől de a testem mégis arra visz..mintha önálló lenne. És az ajtóban mindig elkap az a férfi és hozzá szorít a falhoz. Nagyon magas és izmos...érzem a karján az izmait is amikor a falhoz nyom és ki akarok szabadulni. A szemei gyönyörű szép kékek, és a haja nagyon sötét, kicsit hosszabb és be van neki fonva.

Érzem, hogy nagyon félek mert nem tudom mit fog velem csinálni de nem bánt csak néz a szemembe. És ilyenkor elfog egy nyugodtság és azt érzem, hogy annyira szeretem ezt a férfit, hogy meg tudnék érte halni. És mindig felkelek.

Próbáltam már más fele is futni de mindig elkap a férfi. Annak a másik apácának meg sohasem akarok segíteni.

Gondoltam már arra, hogy lehet valamelyik előző életemről álmodok? Én hiszek az ilyesmiben. Mióta betöltöttem a 17-et azóta álmodok erről, 7-8x biztos álmodtam már.

Szerintetek?nov. 21. 00:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem.


Na de elolvasom a kérdést, hátha valami hasznosat is írhatok.


Nos elolvasva is látszik, hogy ez nem előző élet. Most ezt nem fejteném ki, mert kisebb dolgod is nagyobb ennél.


Elég sok mindenen kéne dolgozz itt. Pl, hogy ne élvezd, ahogy kínoznak valakit, akármit is tett ellened, hogy ne félj attól, amit szeretsz, sőt nyiss felé. Legközelebbi álmodban próbálj meg beszélni a férfival. Látszik, hogy ő a kulcs, ő az álom kimenetele és középpontja.

A belső érzéseidre figyelj, amikor ezek vannak. Már 7-8szor álmodtad. Meditálj rá rendszeresen, hogy miket élsz meg pontosan, és azokkal kezdj valamit. Vidd el őket valahova, hogy megértsd őket, és további megértéseket adjanak, illetve a negatív dolgokon dolgozz, pl a halálfélelem, mások kínzásának élvezet, meg, hogy félsz attól is, akit látni akarsz, és nem is bánt téged. Hogyan néz? Mit látsz benne? Hisz el fog a nyugalom is. Nem akarom szádba adni a szavakat, de remélem érted, hogy csak az álmod utolsó 5 másodperce is megérne egy nagy misét. Nagyon sok lehetőséged van az álom alapján fejleszteni magadat. Kezd hát el.

nov. 21. 03:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 LeonScottKennedy ***** válasza:
59%
Miket szoktál te nézni? Sok vikinges sorozat, mi?
nov. 21. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Lehetséges, de semmiképpen nem csak "játekból" akkor. Az önálló tud ilyen formán átadni fontos üzenetet, tanítást. Lehet majd olyan helyzetben leszel, amikor felismered a korábbi szereplőket, és nem követsz el valamilyen hibát.
nov. 21. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 LeonScottKennedy ***** válasza:
0%

#3


Vagy, a mágikus halandzsásás helyett, talán lehet, hogy csak az agy működik úgy, ahogy kell neki, és visszajátszik egy abszurdumba eltorzított emléket valóságból vagy sorozat / filmből, ami valamiért mélyebb impressziót hagyott benne. Elég gyakori és magától értetődő eset.

nov. 21. 07:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
A te halandzsád is egy lehetőség 4#, ne zárjuk ki azt sem.
nov. 21. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 LeonScottKennedy ***** válasza:

#5


Kapaszkodj meg, de így működnek az álmok. Az emlékek és tapasztalatokból lesz egy rendezetlen massza. Nincs semmiféle üzenetük azon kívül, hogy mi hagyott benned mélyebb impressziót. Mert az olyan élményeken utólag is gondolkodsz, és az álom az élénkebb gondolataidból rakódik össze. Ha neked a tudományos tények egyenlőek a halandzsával, az csak a te szegényes intellektusodról árulkodik.

nov. 21. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:

"Kapaszkodj meg" de semmit sem tudsz arról, hogy működik a lélek, és az elme.

Akik ezt kutatják - mert spoiler- de még mindig csak kutatják, nem mindanának ilyen magabiztosan ennyi butaságot, mint te.

nov. 21. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 LeonScottKennedy ***** válasza:
0%

#7


1: Te sem tudsz semmit a lélekről. Láthatóan az elméről sem sokat.

2: Lélek nem létezik. A lélek a teológia leghalottabb koncepciója a Szentháromság után.

3: Lelket nem kutatnak tudósok. Az agyat kutatják, amelynek nem külön része az elme. Az elme és öntudat az agy komplexitásából fakadó emergens tulajdonság.

4: Neurológiában dolgozó tudósok kifejezetten ellenzik és cáfolni is tudják a lélek létezését.

nov. 21. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:

A neurológia egy orvosi szakterület, amely az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik. ....és? Egyik orvos ezt gondolja, másik azt.

Amiről a nagy megmondóemberek szeretnek megfeledkezni-elsumákolni, hogy nincs egy egységes álláspont.

Példaként a fizikában sem, elképesztően komoly viták mennek, és elméletek vannak a vezető tudósok között is, hogy mi a valóság, és hogy működik a világ, stb. A 2022-es fizikai Nobel díjat aza a három tudós kapta, akik bebizonyították hogy Einstein tévedett, de ez még mindig elfogadhatatlan a fizikusok egy jelentős részének.


"Te sem tudsz semmit a lélekről. Láthatóan az elméről sem sokat."

Butaságot beszélsz, és mert pontokba szedve írod, számozva, azért az még butaság.


"Lélek nem létezik...Lelket nem kutatnak tudósok. "

Ezek megint butaságok, olyan kijelentések, amit a hasadra ütve tettél.

Rengetegen kutatták -és kutatják ma is a "lelket", sok ezer publikációt találnál, ha valóban az okoskodáson és a tagadáson kívül egy picit is foglalkoznál a témával.

Sok könyv, tudományos publikáció is megjelent a témában, de elég erős ellenszele van a témának.

Csak egy példa, Dr. Jim Tucker, aki a Virginai Egyetem egyik kutatója, a halálon túli tapasztalásokat, és a korábbi életekre visszaemlékező embereket kutatta-kutatja.

De sok száz ilyen mű van, szóval kijelenthetjük gondolom hogy fogalmad sincs a témáról amihez hozzászólsz, és hogy a butaság pontokba szedve is csak butaság.

nov. 21. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 LeonScottKennedy ***** válasza:

#9


"Amiről a nagy megmondóemberek szeretnek megfeledkezni-elsumákolni, hogy nincs egy egységes álláspont."


Senki nem feledkezik meg róla. Csupán azt emeljük ki, hogy egyetlen komoly álláspont szerint sem a természetfeletti a megoldás. Az pedig nagyságrendileg elfogadott a tudományos szférában, főleg az idegtudományban, hogy a test és elme kettősség baromság. Ez azzal igazolható, hogy egyetlen aspektust sem találtuk még az elmében, amit nem az agy szabályozott volna megfigyelhető biokémiai folyamatok által. Illetve az ember személyisége is nagyban megváltozhat agyi sérülések folytán. Lélekkel szimplán nem számolnak, mert nincs helye.


"Példaként a fizikában sem, elképesztően komoly viták mennek, és elméletek vannak a vezető tudósok között is"


Ugyanazt tudom mondani, egyik tudományos hipotézis sem támaszkodik mágikus magyarázatra. Ez az argument nem neked segít.


"Butaságot beszélsz"


Lehetséges, hogy a jövőben kiderül, hogy valóban butaságot beszéltem. Jelenlegi tudásunk szerint viszont a legracionálisabb álláspont az, hogy lélek nem létezik. A lélek egy falszifikálhatatlan koncepció, ezért eleve tudománytalan. Ilyen állítások esetében a racionális alapállás az, hogy hisszük, ha bizonyítást nyer, de nem fogunk valamit elhinni csak hit alapon. Ezt szkepticizmusnak hívják, ami egy remek eszköz a racionalitáshoz.


"Rengetegen kutatták -és kutatják ma is a "lelket""


Nem. Az agy működését kutatják. Teológusok kutatják a lelket, de megtalálni még nem sikerült.


"Csak egy példa, Dr. Jim Tucker, aki a Virginai Egyetem egyik kutatója, a halálon túli tapasztalásokat, és a korábbi életekre visszaemlékező embereket kutatta-kutatja."


Jó neki. És?


"kijelenthetjük gondolom hogy fogalmad sincs a témáról amihez hozzászólsz"


Leplezheted arroganciával az ignoranciád, én addig várok, hogy előgyere a te lélek koncepcióddal, és bizonyítékkal a valóságára, hiszen biztosan nem alaptalanul hiszel benne, miközben leírod, hogy én nem tudok semmit a lélekről.

nov. 21. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!