Mit jelent az az álom..?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Milliószor láttam már hogy egy rajzfilmben, játékban, képregényben, paródiában stb. ha egy szereplő alszik, akkor "zzz" felirat van a feje fölött, ez mit akar jelenteni?
Valami osztálykiránduláson voltam az osztálytársaimmal. Mindenkinél volt egy hatalmas táska és egy föld alatti liftbe kellett beszállnia 5 főnek. Én voltam az első, de mire az 5. is beszállt egy kutyával, addigra éreztem, hogy fuldoklok, ezért kijöttem onnan. A második...
Ő is gondol rám? Vagy hiányzom neki? Talán találkozni akar velem? Sok forrást olvastam már, de nem tudom mennyi a valóságalapja.. Köszönöm a válaszokat. :)
Van egy fiú akivel már 2éve szenvedünk de még mindig nem jutottunk a végére na mind1 nem is aza lényeg. Nagyon sokat álmodok róla és gondolok is rá..És hogy ez mit jelent, hogy ő is golndol rám vagy mi?
Van egy lány az álmomban.Második éve az osztálytársam.Nálunk volt,a nappaliban volt velem.Ő ingben volt és az ing nem volt begombolva.Az ing alatt csak a melltartója volt,és közbe cigizett.Mit jelenthet ez az álom?Köszi a válaszokat!Én: 15/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!