Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az az álom..?

Mit jelent az az álom..?

Figyelt kérdés
Amiben a rendszerurak olyan a biológiai élőlényekhez hasonló robotokat alkotnak, amik a szövetekhez hasonlóan vizet kötnek meg, így érik a súlyukat és a funkcióik teljességét. Vezérlő egységük pedig olyan fejlett AI, amiben nem csak a tudat, de spontán jelenségként a lelkiismeret is megjelenik. Ezért nem az őket alkotó és megrendelő embertelen cégeket akarják szolgálni, hanem átállnak az emberek oldalára. A felépítésükben azonban hamarosan felmerül egy komoly hiba, és a megkötött vizet fokozatosan elveszítik. Ezzel együtt működésképtelen száraz és könnyű szilikonszerű múmiákká aszalódnak és elpusztulnak.

jún. 29. 10:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Amikor egy rajzfilmben, képregényben, játékban valaki alszik, akkor miért jönnek ki a fejéből Z betűk? Ez mit jelent/szimbolizál?

Milliószor láttam már hogy egy rajzfilmben, játékban, képregényben, paródiában stb. ha egy szereplő alszik, akkor "zzz" felirat van a feje fölött, ez mit akar jelenteni?

Mit jelent/het ez az álom?

Valami osztálykiránduláson voltam az osztálytársaimmal. Mindenkinél volt egy hatalmas táska és egy föld alatti liftbe kellett beszállnia 5 főnek. Én voltam az első, de mire az 5. is beszállt egy kutyával, addigra éreztem, hogy fuldoklok, ezért kijöttem onnan. A második...

Jelent-e valamit, ha egy olyan személlyel álmodok napok óta, akit nagyon rég láttam, és sokat jelent nekem?

Ő is gondol rám? Vagy hiányzom neki? Talán találkozni akar velem? Sok forrást olvastam már, de nem tudom mennyi a valóságalapja.. Köszönöm a válaszokat. :)

Mit jelent az ha egy személyre nagyon sokat gondolok és álmodok?

Van egy fiú akivel már 2éve szenvedünk de még mindig nem jutottunk a végére na mind1 nem is aza lényeg. Nagyon sokat álmodok róla és gondolok is rá..És hogy ez mit jelent, hogy ő is golndol rám vagy mi?

Mit jelenthez ez az álom (többi lent)?

Van egy lány az álmomban.Második éve az osztálytársam.Nálunk volt,a nappaliban volt velem.Ő ingben volt és az ing nem volt begombolva.Az ing alatt csak a melltartója volt,és közbe cigizett.Mit jelenthet ez az álom?Köszi a válaszokat!Én: 15/F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!