Mit jelent ez az álom? (részletek lent)
Tudat alatti haragot jelent a barátod iránt, tisztázatlan kérdéseket..
Egyébként hosszú életet jelent annak aki meghal álmodban. Ha hússal/fájó foggal álmodsz halált jelent.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokszor álmodom azt,hogy kisgyermekként fogok egy lufit,és elrepülök vele.De közben rendesen átélem,és érzem,ahogy lebegek!Érzem a súlytalanságot!Aztán úgy ébredek fel,hogy rendesen rossszul esik,hogy van gravitáció!De álmodtam már olyat is,hogy repülök(nincs...
Pl. nyilván ti is voltatok már úgy, hogy felébredtetek egy álomból, amiben egy adott ponton értek véget a történések, és később (napokkal, hetekkel, vagy akár hónapokkal) ugyanezt álmodtátok, ám ezúttal folytatódott a korábban félbeszakadt álombéli esemény. Mintha egy...
egy út visz a semmibe, a semmibe egy út visz a semmibe, a semmibe mennem kell ne félts te légy az aki átölel ha a szívem visszatér egy út visz a semmibe, s a semmibe s a válasz ott talál most mennem kell tovább ezt énekli egy nő, már kerestem mindenhol de nem...
Azt álmodja,hogy egyedül van egy mocsárnál és felbukkan 2 csirke. A csirkék kötekednek vele és egyszer csak megéhezik az ismerősöm és elfogja a barna csirkét és megeszi.Ezután mindig éhes és elfogja a fehéret. A fehérnek nagyon szép és selymes szőre van mint egy...
Tegnap álmodtam hogy egy ilyen elhagyatott házban voltam és menekültem ilyen zombiféleégek elöl, de nem tudtam hogy hova menjek, azthiszem egy szobába futottam be,de nagyon féltem. Aztán felébredtem tiszta izzadtan.:S Ez mit jelenthet?
Már két napja álmodok azzal a lánnyal, akivel gyűlöljük egymást. És a legidegesítőbb, hogy nem emlékszek az álmomra, csak a személyre. Ez mit jelenthet?? (18/L)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!