Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez is csak alvásparalízis...

Ez is csak alvásparalízis vagy baj van?

Figyelt kérdés
az elmúlt 1 hónapban 2x fordult elő velem. Fèlálmomban voltam reggel ès egyszer csak mikor felakartam kelni nem tudtam megmozdulni de levegőt sem kaptam nèhány másodpercig. Nagyon megijedtem, most nem merek elaludni

#alvásparalìzis
2014. máj. 6. 22:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Lehet csak álmodtad? Mert én szoktam hogy félálomba vagyok de még álmodok.
2014. máj. 6. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:

és mi van ha kezdődő szívinfarktus jele?

az is így kezdődik és az esetek többségében a reggeli órákban éri az embert!

2014. máj. 6. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor dobáld befelé az Aspirineket, utána irány az orvos.
2014. máj. 6. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt mondjátok, hogy a kérdezőnek meg vannak számlálva.. na inkább nem is folytatom. Simán csak paralízis.
2014. máj. 6. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:
ez szörnyen hangzik, elmegyek orvoshoz holnap... most nagyon megijedtem! nem lehet a sok stressztől? 20 èves vagyok , újraèrettsègizem jövő hèten, az is stresszel, az egyik családtagom pedig beteg lett nemrèg (súlyos) ès nagyon közel áll hozzám. Elèg keveset alszom mostanában. eleve nagyon izgulós vagyok, idegeskedek mindenen
2014. máj. 6. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet stressztől, vagy egyéb idegrendszeri probléma is állhat a háttérben, orvoshoz menést javaslok én is.
2014. máj. 6. 23:43
 7/11 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, azt mondta nincs semmi baj csak a sok stressztől van
2014. máj. 7. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:

fuuuu pontosan már nemtudom de régen olvastam róla nem nagy dolog velem gyakran elő szokott fordulni lényeget leírom bocs ha valami nem függ össze de a lényeg nagyjából ez:) az agyad álmodba kikapcsol bizonyos funkciókat hogy ne érjen baj pl a mozgást ezért nem látsz gyakran alva járókat lényeg az agyad úgy dolgozza fel mintha még nem lennél fent ezért nemtudsz mozogni :)

nem vagyok babonás de ez is benne volt még ahol néztem valameik régebbi századba azt hitték egy démon rá ül a hasadra és azért nemtudsz mozogni :) a választást rád bizom melyik tetszik jobban vagy hihetőbb előre mondom nem 100%-os régen olvastam de a lényeg ez:)

2014. máj. 7. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
ja és levegőt azért nem kaptál mert megijedtél vagy a démon szívta a lélek energiád :)
2014. máj. 7. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:

asztrális parazitizmus... szennyezett a levegő (a finomanyagi tartományok)

ezek a jelenségek nem véletlenül jelennek meg

2014. máj. 13. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!