Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelent az álmom?

Szerintetek mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Szóval tegnapelőtt volt egy álmom amiből csak annyira emlékszem, hogy kettő barátnőmmel utaztunk haza valahonnan (nem tudom honnan) és majdnem lekéstük a helyibuszt de megvolt, aztán majdnem lekéstük a vonatot de meg volt, és a távolsági buszt kényelmesen elértük (26-os száma volt ha ez számít valamit) és végül is elértük Budapestet. Bár miközben mentünk mind3 járművel kételyeim voltak, hogy jó felé megyünk-e.

Ma este is benne volt ez a rész csak kicsi változásokkal, de előtte az volt, hogy csak az egyik barátnőmmel sétáltunk a KÖKI-ben. Egyáltalán nem hasonlított a kökire, de szent meggyőződésem volt, hogy ott vagyunk. Valamiért biciklivel sétáltunk, de nem szólt senki, úgyhogy gondolom engedélyezett volt. Tudtam, hogy van egy nagyon puccos étterem a kökibe, nagyon luxus, nagyon fényűző, és ki akartam próbálni ezért mondtam a barátnőmnek, hogy mi lenne ha kajálnánk valamit. Beleegyezett és megcéloztuk ezt a helyet. Na most ahhoz, hogy ehess ott, le kell jutnod egy fentről annyira nem is hosszúnak tűnő lépcsőn. Nem tudtam, hogy biciklivel lehet-e de lentről egy eladó bólogatott biztatóan, meg ott volt egy csávó aki szintén biciklivel volt, úgyhogy lementünk. Mire leértünk megváltozott a hely, már nem volt luxus. Már csak ilyen falusi faberakásos feeling volt. Láttam, hogy ki van írva, hogy biciklitárolás 70 forint. Úgyhogy elkezdtem kutatni a zsebemben, de rájöttem, hogy nincs nálam semmi. A barátnőmnél se volt semmi. Úgyhogy hosszas mellébeszélés és mosolygás közepette távoztunk. Az eladó gúnyosan vigyorgott. Viszont lentről már eszméletlenül hosszúnak tűnt az a lépcső, de végülis felszenvedtük magunkat. Közben valahogy a kezembe került egy papír, amire rá vol írva, hogy számla. Tök ronda volt, kézzel ceruzával írták, de nagyon rondán. Hogy 700valahány forintot kéne fizetnem. Minek? Csak bementem meg kijöttem. Na mindegy. Valahogy hozzánk csapódott a másik barátnőm is, de már nem volt biciklink, már bőröndjeink voltak. Igyekeztünk valahova. Közben átmentünk egy nyilvános wc-n (elég pocsékul nézett ki) ami furcsamód egybe volt építve a lépcsőházzal amiben lejutunk az utcára, de még mielőtt kiszabadultunk volna arról a helyről, volt egy lépcső és egy nagy kupac kacat. Valamiért mi a nagy kupac kacaton vergődtünk át nagy nehézségek árán, pedig simán lemehettünk volna a lépcsőn. Na mind1, átszenvedtük magunkat, és ugyanaz a hely mint az előzőben. Futunk a buszért, de végülis nem a mienk, jön először hanem egy 98-as számú. Aztán jön a mienk, utána a vonatot lekéstük, és láttuk ahogy fel akartak rakni egy tolószékest, de inkább gyorsan visszarántották, mert csukódott az ajtó, és majdnem ottmaradt. na aztán jött a következő vonat, elmentünk vele, és még mindig ugyanaz a környezet mint az előzőben, annyiba változott meg, hogy most nem állt bent a buszunk. Ahova be kellett vola állnia, ott nem volt semmi, csak egy hosszú peron és kb 5 méterenként ki volt írva, hogy 24. És aztán messze látni véltem valami járművet. Pontosabban sok járművet. Merthogy jött egy vonat, és azt sok kocsi húzta. Többek között egy piros merci, ami megmaradt bennem. És aztán befutott a vonat, ami szintén merci volt, és nagyon luxus. De ez se nem busz se nem 26-os, szóval nem tudtam vele mit kezdeni. És itt felébredtem..

Na most, nem szoktam biciklizni, se étterembe járni, bár vannak helyek amiket szívesen kipróbálnék (de nem a kökiben). Kökibe sokat járok minden nap ott megyek el, oda fut be a buszom. Soha nem utaztam így ezzel a két barátnőmmel sehova, szóval nem igazán értem.

Köszi, hogy végigolvastad:) Ha van valami megfejtésed/véleményed kérlek írd le:)

2014. máj. 10. 09:51
 1/1 anonim válasza:
hot wings. [link]
2014. máj. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!