Mit jelent az, hogy az álmaimban mostanában sokszor cigizek? Pedig valójában nem is.
Figyelt kérdés
Egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor cigiztem életemben, akkor is csak a parti kedvéért. Asztmás is vagyok, nem is bírom a füstjét.2015. márc. 12. 10:59
1/5 anonim válasza:
Jaj én soha nem cigiztem. Egy időben meg már az volt a heppem, hogy ha eddig nem cigiztem, akkor utána sem fogok.
Pedig olyan finom szaga van és sokszor érezni akarom a mérgező füstöt a számba...Nagy a kísértés...
De nem engedik a hangok...
2/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy van valami gondod, problémád, amin emészted magad, és szeretnél lazítani.
3/5 anonim válasza:
Én nagy bagos vagyok. Am sztem sokan cigiznek körülötted és àlmodban látod őket mert az elmédbe íródott
4/5 A kérdező kommentje:
Nem sokan cigiznek körülöttem. És az álmaimban mindig én dohányzom. A múltkor például azt álmodtam, hogy eladást kellett tartanom, én meg rákérdeztem, hogy közben rágyújhatok-e, és rá is gyújtottam.
2015. márc. 12. 12:56
5/5 anonim válasza:
És ez a gondod kívülről ered: valami külső elvárásnak valami társadalmi kényszernek kell megfelelned, amiből kitörnél, és valójában szeretnél olyasmit csinálnni, amit nem engedhetsz meg magadnak, vagyis a környezeted rosszallna (legalábbis így gondolod), ugyanakkor te tudnál kikapcsolódni, lazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!