Mit jelenthet az, hogy amikor álmomban liftbe szállok, soha nem visz a megfelelő szintre?
Omg, omg, gyerekkoromban mennyi ilyen álmom volt! :D
Egyébként van keresési funkció is a fórumon a jobb felső sarokban, rákerestem a lift szóra és megnéztem pár találatot, de nem lettek tőlük okosabb.
Még ez a legértelmesebb válasz, de ezzel se sokra megyünk:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__923600-v..
1. válaszoló: igen, én is kerestem, de hasonlót nem találtam, velem soha nem zuhan le, egyszerűen csak nem áll meg ott, ahol szeretném.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Azért mert arra gondólsz ,hogy nem jó szintre mész .
Ha én álmomban arra gondolok ,hogy keresek a kabátomban egy pistolyt és arra is ,hogy nem találom akkór nem lesz meg .
Érted ?
Ha van egy f_sza katonai dzsippem és nem vagyok biztos benne ,hogy elindúl akkor nem fog ,de ha tudod ,hogy ez álom sikerülhet ugyan így ,ha megnézed van-e üzemanyag tutira elfogy egy pillanaton belül .
Kedves Kérdező!
Az álmod azt üzeni,hogy zavar a gondolat,mely szerint életutadat nem te irányítod,hanem tőled független,ismeretlen erők.
A le-fel mozgás általad irányíthatatlan folyamata,jelzi karriered,érvényesülésed külső tényezők általi befolyásolását is.(pl.azért neveztek ki főnöknek,hogy a fesővezető borsot törjön kollegád,mint rivális konkurenciája orra alá,vagy éppen rajtad állnak bosszút más hibájáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!