Hogyan lehetne szabotálni a chemtrail-es gépeket?
Aki szerint ez csak konteó, nyugodtan ugorjon át a következő kérdésre.
Ezeket a képeket ma készítettem:
De tegnap is hasonlóan nézett ki az ég. Engem marhára zavar a jelenség. Mit lehetne tenni ellene?
Azért, ha az ezotérián törlik valamilyen írásodat, én a helyedben elgondolkodnék.
Az olyan, mintha egy zombi akarna éppen beleharapni az agyadba, aztán jobban megnézve inkább undorral elfordulna...
Akkor tisztázzunk valamit. Azt a kifejezést, hogy „összeesküvés-elmélet” (konspirációs teória, konteó), azért találták ki, hogy elüssék, negligálják, komolytalanná, súlytalanná tegyék azoknak a törekvéseit, akik az igazságot keresik, az úgymond világban zajló események mozgatórugóit, erőit kutassák, ráleljenek a célokra, miértekre. Az igazságkeresők lejáratása legalább olyan fontos manapság, mint az igazságtalanság elterjesztése, követendő paradigmává emelése. Ezeket nem árt szem előtt tartani.
Ebben a videóban mégis mi a konteó?
https://www.youtube.com/watch?v=gImG8sHLKjE
Azzal kapcsolatban meg a moderátornak kell majd elszámolni a lelkiismeretével, hogy átrakta a kérdést az ezotéria kategóriába.
Kérdező: nézd meg a Kojak Budapesten (1980) című filmet.
A permetezős elméletedről meg tényleg csak annyit, hogy nem gondolod, hogy ennek lenne egyszerűbb, célzottabb és olcsóbb módja? Occam borotvája mond valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!