Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne szabotálni a...

Scamdemic kérdése:

Hogyan lehetne szabotálni a chemtrail-es gépeket?

Figyelt kérdés

Aki szerint ez csak konteó, nyugodtan ugorjon át a következő kérdésre.

Ezeket a képeket ma készítettem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De tegnap is hasonlóan nézett ki az ég. Engem marhára zavar a jelenség. Mit lehetne tenni ellene?

2022. jan. 2. 23:15
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
21%
:D :D Jó oké, na látjátok micsoda egy komoly ember került ide hozzánk a kérdező személyében, tessék tőle tanulni! :D :D
2022. jan. 14. 03:46
 22/53 A kérdező kommentje:
Nocsak, valamelyik igazságtagadó töröltette a hozzászólásomat? Akkor most nem fogtok okosodni, mert nincs kedvem még egyszer összegyűjteni a linkeket. Sebaj, nekem nem gond, hogy tudatlanok maradtok. :)
2022. jan. 17. 00:54
 23/53 anonim ***** válasza:
44%
A trollok kommentjeit szokták általában törölni...
2022. jan. 17. 01:22
 24/53 anonim ***** válasza:
38%

Azért, ha az ezotérián törlik valamilyen írásodat, én a helyedben elgondolkodnék.

Az olyan, mintha egy zombi akarna éppen beleharapni az agyadba, aztán jobban megnézve inkább undorral elfordulna...

2022. jan. 17. 16:10
 25/53 anonim ***** válasza:
25%
Jujj, tényleg, most nézem, hogy politikából áttették ide, hát az tényleg rekord ha még ezotériában is törlik valakinek a konteoját, ahhoz tényleg kell valamit alkotni :D :D
2022. jan. 17. 16:18
 26/53 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzunk valamit. Azt a kifejezést, hogy „összeesküvés-elmélet” (konspirációs teória, konteó), azért találták ki, hogy elüssék, negligálják, komolytalanná, súlytalanná tegyék azoknak a törekvéseit, akik az igazságot keresik, az úgymond világban zajló események mozgatórugóit, erőit kutassák, ráleljenek a célokra, miértekre. Az igazságkeresők lejáratása legalább olyan fontos manapság, mint az igazságtalanság elterjesztése, követendő paradigmává emelése. Ezeket nem árt szem előtt tartani.

Ebben a videóban mégis mi a konteó?

https://www.youtube.com/watch?v=gImG8sHLKjE

Azzal kapcsolatban meg a moderátornak kell majd elszámolni a lelkiismeretével, hogy átrakta a kérdést az ezotéria kategóriába.

2022. jan. 21. 02:20
 27/53 anonim ***** válasza:
45%
Csak a helyére került. :D :D
2022. jan. 21. 02:35
 28/53 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező: nézd meg a Kojak Budapesten (1980) című filmet.

A permetezős elméletedről meg tényleg csak annyit, hogy nem gondolod, hogy ennek lenne egyszerűbb, célzottabb és olcsóbb módja? Occam borotvája mond valamit?

2022. jan. 21. 17:41
 29/53 A kérdező kommentje:
Megnéztem, 28-as, de ez max. 2-es alá (a 10-es skálán). Ez anno jó filnek számított? Elvett(él) másfél órát az életemből. Mellesleg mi köze a chemtrail-ezéshez?
2022. febr. 14. 02:20
 30/53 anonim ***** válasza:
18%
Addig is lefoglaltad amgad :D :D
2022. febr. 14. 02:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!