Scamdemic kérdése:
Hogyan lehetne szabotálni a chemtrail-es gépeket?
Figyelt kérdés
Aki szerint ez csak konteó, nyugodtan ugorjon át a következő kérdésre.
Ezeket a képeket ma készítettem:
De tegnap is hasonlóan nézett ki az ég. Engem marhára zavar a jelenség. Mit lehetne tenni ellene?
2022. jan. 2. 23:15
31/53 A kérdező kommentje:
Itt egy (2020-as) dokumentumfilm, hátha valaki még nem látta:
2022. máj. 16. 00:50
32/53 anonim válasza:
Uncsi vagy, kérődző, keress valami jobb témát.
Például a hamis vákuumtól nem félsz?
Pedig arra még okod is lenne!
33/53 anonim válasza:
Ezotériában elfér, amúgy is vagy troll vagy simán tényleg ilyen szinten konteós, hagyni kell a maga kis világában.
34/53 anonim válasza:
Miért kell 20 kommenten keresztül magaddal beszélgetni?
Elég bizar.
35/53 anonim válasza:
Az leesett hogy az oldal pár ezer felhasználója közül nem csak egynek van annyi karikája mint nekem...?
36/53 anonim válasza:
Az leesett, hogy ugyan azt a stílust használod amikor kiírsz valamit?
37/53 anonim válasza:
Nyelvész is lettél? Mert ha nem vagy az akkor lehet ez a pálya számodra jó lenne ha pársoros kommentekben összefüggést látsz.
38/53 anonim válasza:
De ha ennyire kíváncsi vagy a 7 a 27 és a 33 az enyém, tehát rossz helyen kopogtattál nagyon.
39/53 anonim válasza:
Nem kell nyelvésznek lenni, hogy lássam ezt a felsőbbrendű és lekicsinyítő stílust pontosan ugyan azokkal az értékelésekkel.
40/53 anonim válasza:
Hát, most ha annyira akarnám nekiállhatnék képernyőképeket készíteni és feltöltögetni valahova majd ide belinkelni, de őszintén, ennyi fáradságot nem ér meg, hogy egy vadidegen mit gondol vagy mit hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!