Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen készségeket lehet...

Milyen készségeket lehet megtanulni, amit egy következő életbe és magammal tudom vinni leginkább részben?

Figyelt kérdés
máj. 6. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Semmit nem viszel magaddal, csak a tudatállapotodat. A megvilágosodáson érdemes egyedül dolgoznod, semmi máson.
máj. 6. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
A tudatosságod mértékét viszed, az emlékeid tapasztalati összessége pedig ott van a tudattalanban, különben mi alapján értékelődne ki a jelenlegi életed és küldene egy következőbe?
máj. 7. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Akasha-krónikában, tudattalanban minden ott van, semmi nem vész el, különben miért emlékeznének páran az előző életeikre? Én is ismerek ilyet, már úgy született hogy tudatában volt az előző életének, tehát tudatosabb volt rá.
máj. 7. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Inkább Törődj a mostanival.
máj. 7. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag mindegy, bármit/mindent gyakorolhatsz, amiből azt szeretnéd, hogy tehetség legyen.
máj. 7. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:

"Saját" következő életbe semmit, hiszen az egó felbomlik, nem lesz "te" ami vihetne bármit is. A nagy egész Életbe viszont belekerül minden amit tanulsz ill. elérsz. Ha ilyen megfoghatatlan akasha meg egyébtől eltekintünk (nem mondom hogy nincs, csak hogy nem olyan "kézzelfogható" mint a többi), akkor is mindaz amit elérsz, rengeteg hatással van még életedben is az egész életre. Amit pl lelkileg megfejlődsz, azt a gyerekeidnek, családtagjaidnak szinte azonnal továbbadod. Pl a gyerekeim lelki nehézségei, amiket tőlem "örököltek", mint valami varázslat azonnal megoldódtak mihelyst én magamban azt megfejlődtem. (többek között ezért is mondják hogy nem a gyereket kell pszichológushoz küldeni ha baj van, hanem a szüleit)

De más is aki lát fejlődni, akár egy munkatárs, inspirálódhat, tanulhat tőled, rendszerint úgy hogy erről te semmit nem fogsz tudni.

Pl. saját életemből példa: anno volt egy kis kft-m két alkalmazottal. Egy jó darabig nagyon jól ment de aztán elbukott, az alkalmazottakat meg szélnek eresztettem. Azt hittem teljesen bénának gondolnak és hogy átkozzák a napot amikor hozzám jöttek dolgozni. Az egyiknél tényleg valami ilyesmi volt, de a másik évek múlva amikor találkoztunk, mesélte hogy a legjobb dolog volt nekem dolgozni, sokat tanult tőlem, inspiráltam, és azóta is abból profitál amit nálam fejlődött. Ez jól esett. Nem hiábavalók az ember erőfeszítései, sose tudod kinek okozol azzal jót. Akár egy inspiráló youtube videót teszel fel, lehet ezreket húzol ki vele a szarból, vagy épp mented meg az életét (hogy nem adja fel amiatt).

Szerintem leginkább ilyen módokon lehet az elért dolgokat "továbbvinni egy következő életbe". A következő életek azok mások életei amit utánad élnek, gyerekeid, leszármazottaid, általad inspirálódott mások ill. leszármazottjainak életei, stb. Hiszen csak Egy Élet létezik, mindig is csak egy volt, sok sok kicsi részletben amik mi vagyunk.

tegnapelőtt 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!