A fényhordozók hamar kiégnek és öngyilkosok lesznek?
Az elmúlt 5 év poszt-covid érájában nagyon sok fényhordozót elvesztettünk mivel sötét időket élünk.
Nehezebben bírják, hamarabb kiégnek a fényhordozók egy ilyen érában?

Amennyiben az öngyilkosságot a szó általánosan elfogadott értelmében érted, felvilágosítanál róla, hogy kik is ezek a 'fényhozók', akik ilyet tettek?
Amúgy a fényhozó a te értelmezésed szerint a világítótorony, vagy másra gondolsz?

2: Fényhordozót írt..
Nem gondolom, hogy hamarabb kiégnének, pont az a lényege a fénynek, hogy átdolgozott, letagadhatom elfordulhatok tőle de az attól még ott van.. ha meg a fészbukos hírpörgetőkre, sátánista elitre mutogató hülyékre gondolsz akiknek meggyőződése, hogy ők hordozzák a valódi fényt, akkor azok nemcsoda ha kiégtek..
Pár évvel ezelőtt beszélgettem itt valakivel aki ugyanazt mondta amit énis és az egyik ismerősöm, hogy "azt érezzük, hogy már nincs itt ránk szükség"...és azóta bárhová megyünk, ha beleszakadunk is mindenhonnan lepattanunk, mert a végjátékhoz a szörnyek el vannak engedve..
+ ott van a nagyobb lelki-szellemi terheltség a lélek sötét éjszakája..átélni, onnan feljönni művészet, ott akkor sokan elhallgattak az igaz hangok közül..
A ciklus a vakcina felvételeknél lezárult, az emberek sorsa eldőlt...mostmár csak a következmények és kifutások vannak, nincs itt már feladat, ébredés vagy gyógyulás csak nézzük a finálét ennyi..
“ A ciklus a vakcina felvételeknél lezárult, az emberek sorsa eldőlt...mostmár csak a következmények és kifutások vannak, nincs itt már feladat, ébredés vagy gyógyulás csak nézzük a finálét ennyi..”
Tehát akkor minden a Bibliában megírt módon fog zajlani?
Az ismerőseim akiket a legérzőbb, legjobb embereknek tartottam mind vagy öngyilkosságot követtek el vagy pedig még nem ám súlyos lelki válságban vannak, szenvednek. Ez elmondható azon online tartalmakat gyártókra is akiket követtem és akik fő célja és motivációja mások segítése és felemelése volt. Már egyszerűen nincs igény ilyen tartalmakra vagy lehet, hogy a “központban” ellehetetlenítik őket, shadow bannolják, hogy tartalmaik ne látszanak, így a fényt nem tudják terjeszteni már az online térben. Csak a tiktokos és egyéb szemét terjed és rohamosan dönti romba az egész társadalmat.
Elképesztő de gyakorlatilag tényleg úgy tűnik, csak figyelni tudjuk már az eseményeket.

3#
Köszi, félreolvastam.
A lélek sötét éjszakájával kapcsolatban: a legtöbben ezt 'egyszerűen' depressziós időszakként élik meg, legalábbis mikor először történik. Nem gondolom, hogy egy 'kiforrott' fényhordozót ez eltántorít. Vagy Te másképp tapasztaltad?

6
Gyenge troll. Jelenlettem!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!