Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A fényhordozók hamar kiégnek...

A fényhordozók hamar kiégnek és öngyilkosok lesznek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 5 év poszt-covid érájában nagyon sok fényhordozót elvesztettünk mivel sötét időket élünk.

Nehezebben bírják, hamarabb kiégnek a fényhordozók egy ilyen érában?

tegnapelőtt 12:43
1 2
 11/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

Ez megint ilyen fordított logika.

Vannak emberek, különféle mentális problémákkal, szellemeket látnak, sátán üldözi, "fényhozónak" képzelik magukat, ami önmagában is egy agyrém.

Később esetleg sajnos öngyilkos lesz.

De nem azért, mert "fényhozó" volt (ami csak egy kitaláció), hanem a mentális problémája vezetett ide.

Tehát példád valójában pont azt igazolja, amit magam is már többször kifejtettem itt.

Nem létező dolgokban hinni, "szellemileg" nem az egészség jele sajnos.

tegnap 08:55
 12/18 A kérdező kommentje:

11

Ja és te majd eldöntöd, hogy mi a létező és nem létező mert te mindent látsz és mindent tudsz.

Te magad Istennek képzeled de másokat szólsz le?

tegnap 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A szervizmernokot egy pillanatra se szabad komolyan venni, kerdezo. Ne pocsekold ra az idod.
tegnap 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:

A világ mindig olyan,mintha folyton csak ismételné magát. Mindenki ugyanolyan, ugyanúgy visrlkedik bármi is történjen..Senki nem képes jó irányba fordulni és megváltozni. Teljesen felesleges idő és energia pazarlás ez ellen küzdeni. Maradjon is mindenki a legallján minden szinten, ha csak ennyire képesek és ha csak ehhez ragaszkodnak. Aki kiég azok is értelmetlen és felesleges idő, energia pocsékolásnak érzik. Semmi siker élmény nem éri őket. Teljesen felesleges az a sok munka és főleg az a rengeteg feláldozás és főleg szenvedés amit ezekbe fektettek. Nem tudják elengedni és magukkal foglalkozni. Helyre állítani magukat is kemény munka. Az öngyilkosság nem szégyen, de az is azt mutatja, hogy azok a felsőbb hatalmak akik értük küzdöttek,dolgoztak, szenvedtek és mindenről lemondtak végül halálba fordul a munkájuk. Ezért ezen el kell gondolkozni.

Aki kimerült az igenis pihenjen, kapcsolódjon ki és magával is foglalkozzon. A mások megsegítése, fejlesztése és ezen való állandó törekvések között kikapcsolódást kell adniuk maguknak.

tegnap 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:

4: Őszinte leszek...ha valakit hagynak innen lelépni most egy öngyilkossággal, mert zsákutcába jutott, akkor ő nem volt elég érett arra amit át akart adni, de a többiekkel való emelkedésre sem..főleg ha sötétoldal tagadásban volt, csak a jót táplálva emelt és szórta a szeretet..Ha akár tévhitből, akár konok meggyőződésből rekedt meg az azért rosszabb, mert ahelyett, hogy vállalta volna a lecsúszással járó önmegismerést a bélyeggel és teljes kontrollal csak egyszerűen lelépett..nyilván nem az ő hibája ha éretlenként őrzi a teremtői álmot és azt próbálja meg átadni, de ha csak az egyik oldalt akarod szolgálni a másik megértése és kiegyenlítés nélkül akkor nem vagy elég hiteles és hamisfényt terjesztesz, az pedig ártalmas..

Az információk megosztása pedig nem ébresztés..önmagaddal tanítasz bármit csinálsz..és nem tudhatod mivel emelsz, ha egy hajléktalant egy napra beköltöztetsz a Windsori palotába még mélyebbre küldöd..

Nem ismerem őket, szóval ha tévednék és nagyobb terhelés miatt mentek el, vagy szenvednek, akkor elnézést kérek, én a fény alatt a harmóniát értem és mindig azt az oldalt is veszem elő, amelyik az előmozdításhoz szükséges..

Kis magyarázat a globális öngyidepire és a shadow bannokra, akkor volt a nagy aratás:

[link]

Igen majdnem "minden a Bibliában megírtak szerint fog lezajlani.." mert az építéshez először minden díszletet le kell bontani..

Volt egy rövid időszak az oltások felvétele előtt, egy látó csajszi írta meg a legjobban.. amikor kettéválasztották az emberiséget egy asztrális nejlonszerű takarót terítettek le a földre és abban a pillanatban szinte szétugrottak az emberek akik egymás mellett álltak..Én csak annyit észleltem az egészből, hogy riadtan pislogunk egymásra, majd egy buborékba zárt emberhez beszélek, aki már nincs is ott..

Onnantól kezdve nem lehet az oltottakkal kapcsolódni érzelmileg, mert le vannak fagyva, mint a rövidre zárt duracellek...ott lettem baromi magányos, mert ilyenekkel vagyok körbevéve csak a természethez és az állatokhoz tudok menekülni, csak ott van energiacsere..

De ha már biblia ez a látomás érdekes lehet:

www.youtube.com/watch?v=RlS3QooVBxg

5 (Modder): Ti igen, de mi ezt kicsit mélyebben éljük meg..Ez egy próbatétel..Nálam pl. úgy kezdődött, amikor sikerült kimaxolnom az összes képességem, tudásom és előhoznom az angyali kódjaim, amit közszolgáltra működtettem, akkor egyik napról a másikra elfordult tőlem mindenki, de mintha órára időzítve összebeszélt volna ellenem az egész baráti és ismeretségi kör beleértve a családot..Bármit mondtam az hülyeség és baromság volt, az online platformokon olyan gyalázásokat és üldöztetéseket éltem meg ami kihozta belőlem az anyaállatot..Elég volt csak egyetlen szót leírnom és több oldalról nekem estek és ugyanez a való életben..

Majd a hirtelen kirekesztettség közepette elvesztettem az egyetlen fiamat is ami teljesen a padlóra küldött..itt olyan árulásokkal szembesültem közvetlen barátoktól, munkatársaktól és a szellemvilágból, hogy teljesen átfordított...Itt letargia és egy szabad akaratból való döntés amit az égiek sajnos tiszteletben tartanak és önmegtagadás, istenmegtagadás és ezzel le is vágod magad azokról a gnózis szálakból érkező éltető energiákról ami a lelki vezetődön, a lélekcsaládodon keresztül jön és összekapcsol a kozmikus szülőkkel és a Teremtő forrással..És itt a legmélyebb elszakítottságban bezárul fölötted az anyag börtöne és te benne maradsz egyedül a legmélyebb,legsötétebb gödörben ahol csak a saját tagadásodat visszhangzod..hidegen, elutasítón és bizony káromolsz mindenkit aki elárult..

Na innen jön a nagy kaland ahol még a fizikai tested is beletorzul a masszív gyűlöletbe..

Rá 2 évre amikor sikerült kimásznom az ágyból egy empata látón keresztül kaptam 1 üzenetet a lélekcsaládomtól...csak annyit mondott halkan a hölgy, hogy látja ahogyan a sajátjaim körben állva és kézenfogva éjjel-nappal mantráznak értem, hogy jöjjek ki abból az állapotból ahol voltam...és akkor megtört a jég, akkor már énis láttam őket gyönyörű világoskék köntösben üzentek..

na ezt itt hagyom..

ma 00:05
 16/18 anonim ***** válasza:
és 3-as voltam..
ma 00:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak azok élték túl, akik letérdeltek az Isten előtt és beismerték, hogy ők is csak emberek és hibáztak.

Aki ezt nem tette meg, ahogy én is, az meg ölte magát.

De már nem vagyok fényhozó. Ember vagyok, akit Jézus vére megváltott.

ma 00:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Tegnap volt egy másik kérdésnél, ide is beteszem, mert tanulságos, annak kapcsán, hogy mi az öngyilkosságok valós oka (nem fényhozás).

"Az 1980-as évek közepéig Magyarország világelső volt az öngyilkossági ráta tekintetében, de 1986-tól ez folyamatos csökkenésnek indult. 1990-ben még 4133-an követtek el öngyilkosságot, 2013-ban már csak 2093-an. Ez a tendencia egész Európára jellemző, de Magyarországon még mindig magasabb az öngyilkossági ráta, mint sok európai országban.

Az öngyilkosságok számát befolyásolják a demográfiai tényezők, mint például a kor és a nem. A férfiak körében magasabb az öngyilkossági arány, mint a nőknél, és az idősek körében is magasabb a ráta, mint a fiatalok körében. Magyarországon a 45-64 éves korcsoportban regisztrálták a legtöbb öngyilkosságot.

A pszichiátriai betegségek, különösen a depresszió, jelentős szerepet játszanak az öngyilkosságokban. A magyar öngyilkosok 90 %-a valamilyen pszichiátriai betegségben szenvedett. A kezelés hiányosságai és a pszichiátriai betegségeket övező stigma, megbélyegzés is hozzájárulnak a magas öngyilkossági rátához.

Szociális és kulturális tényezők is befolyásolják az öngyilkosságok számát. A magyar társadalomban a vallásosság csökkenése és a szociális izoláció, elmagányosodás növekedése hozzájárulhat a magas öngyilkossági rátához. A vidéki területeken élő emberek nagyobb valószínűséggel követnek el öngyilkosságot, mint a városiak."

ma 06:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!