Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Régen miért volt minden a...

Régen miért volt minden a javamra, most meg konkrétan semmi? TLTR így az olvassa aki valóban el fogja és akár hasznosat is tud írni, thx. Illetve normális válaszokat várok.

Figyelt kérdés
Volt egy idő amikor tényleg minden szinkronban volt velem, és szerettem is ezt az időszakot. Pont amikor új iskolába kezdtem járni akkor hoztak be egy új buszt közvetlen az ablakom előtt és azzal háztól házig mehetettem, mintha nekem rendelték volna. Maga az iskola is tökéletes volt, pont amire vágytam előtte sokáig, hogy kevés osztálytárs, könnyű oktatás, simán be tudtam illeszkedni oda nem úgy mint előző sulikba, szereztem barátokat, menő is voltam magamhoz képest. Egy ideig még munkám is volt gyakorlaton, az is jó korszak volt. A tv-ben is pont jó műsorokat vetítettek főleg az esti órákban, mintha hozzám igazódott volna a műsorrend, ...konkrétan egymás után jöttek a mesék amiket szerettem. Ez tényleg csak addig tartott amíg befejeztem a sulit, mert akkor a busz is megszűnt, a tv-ben levő sorozatokat teljesen lecserélték érdektelenekre és egyet se hagytak meg nekem, nehezen találok munkát azóta, emiatt is depresszióval küzdök, unalmasok a mindennapjaim, tvben sincs semmi ami nekem kedvezne talán 1-2 de nem a nekem való időben. Szóval lehet ezek másoknak apró dolgok, de nekem mintha minden adott lett volna a javamra és ez pár évig ment zavartalanul, aztán minden újra rossz lett. Mint a jó korszak előtt szintén volt egy rosszabb. Rossz suli, bullying, suliból lógás, ennek következményei...de utána valahogy minden jóra fordul ahogy írtam de most úgy érzem bármit teszek is, semmi nem lesz újra nekem kedvező. Már évek óta nincs a környéken új busz (persze ez egy nehezen elérhető vágy, de akkor is jó lenne), tv-ben változatlan a műsorrend, sőt amikor épphogy sikerült megkedvelnem egy új csatornát ahol hasonló jó sorikat találtam hasonló műsorrendel, hirtelen megszűntették...mintha szenvednem kéne kicsit megint mielőtt újra jó szinkronba állnék? Miért lehettem ezekben az években ennyire szinkronban magammal, hogy minden kedvező volt nekem, most meg semmi régóta? Akkor annyit tettem, hogy feladtam a sulis lógással és beiratkoztam egy új iskolába amit én néztem ki és úgy döntöttem mindent jól csinálok, nem lógtam egyszer sem, jó jegeket hoztam stb...de ennyi. Most is ha munkába állék, nem változtna talán semmi hisz nézegetem a műsorokat, nincs változás egy jó darabig bár amikor sulizni kezdtem akkor kellett 1 év mire bejött az új műsorrend...nem azonnal. Lehet az is közre játszik, hogy lehet, hogy az unverzum tudta, hogy valami zavar lesz és tényleg lett is mivel elvesztegettem sok évet egy olyan munkahelyért ami amúgy se lett volna jó (ezt az univerzum többször is próbálta üzenni) de mégis vágytam oda, nem akartam szembe nézni, hogy nem kellek oda, illetve nem jók a feltételek, szóval azóta kusza az életem és lehet ezért is van most zavar a szinkronizációban? Valamit tényleg muszáj helyretennem hogy újra minden kedvező legyen de nem tudom mit és hogyan...

ma 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

tldr, ugy irjak es meg csak nem is passzol a mondatba. Amugy ja, tldr, ugyhogy itt van kis gepi osszefoglalo:

Volt egy időszak, amikor úgy éreztem, minden nekem kedvezett. Az új iskola, a buszjárat, a barátok, a gyakorlati munka és még a tévéműsorok is pont olyanok voltak, amilyeneket szerettem. Az iskola után ez megszűnt, azóta nehezen találok munkát, depresszióval küzdök, és úgy érzem, semmi sem alakul a javamra. Azon gondolkodom, miért volt akkor minden ennyire összhangban, és mit kellene tennem, hogy ez újra megtörténjen.

ma 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:
1.Köszi igen, így egyszerűbb de jó volt kiírni magamból :) és valóban valami fura volt a tltr-ben. Jobban átláttad, esetleg valami tanácsadás ezzel kapcsolatban? :)
ma 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
TLTR-to long to read-et akartam mondani.
ma 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, tanacsot barmikor. Aszondja

Ne azt keresd, hogy az univerzum mikor kerül újra „szinkronba” veled, hanem azt, hogy milyen apró, konkrét lépésekkel tudsz újra olyan élethelyzetet kialakítani, ahol több pozitív élmény ér. A korábbi jó időszakban sem minden magától történt: te is fontos döntéseket hoztál (új iskola, kitartás), és ezek hozzájárultak ahhoz, hogy jobban érezd magad. Érdemes ezekre a befolyásolható dolgokra koncentrálni, mert ezek növelik a leginkább az esélyét egy újabb jó időszaknak.

ma 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:
4.Köszi. Meg mikor jött az iskola akkor sem azonnal történtek a jó dolgok hanem kellett mindennek idő, valaminek pár nap, 1 év...de úgy néz ki a tettek gyümölcsöt arattak. Csak mivel akkor korábban nem ért ennyire jó időszak akkor nem akartam görcsösen a változást, most hogy már megtapasztaltam a jót és elvették tőlem, azóta minden nap szinte már már görcsösen akarok valami újat, változást, jót az életembe. Gondolok itt akár egy számomra kedvező sorozatot este akár Hanna Montana újra vissza jönne, Jonas....ilyeneket kedveltem akkor, vagy akár történjen valami az ablakom előtt mondjuk építkezés, erkély felújítás (ezt valaiért mindig felhozom, mert voltak történések ekkor hisz ablakból láttam az embereket, meg izgi volt)...lehet ez a görcsösség is egy fajta rezisztens? De nehéz úgy élni a mindennapokat unalmasan ha már megtapasztaltam valami jót is...:D remélem érthető vagyok.
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Vezérműszíjt kellene az autómon cserélni (Suzuki Swift Sedan 1.6 Manager IV) de nem tudom hogy mire számítsak?

Konkrétan hogy mennyibe kerülne, mennyi idő lenne mire egy normális szerelő megcsinálja. Csak normális válaszokat várok!

Elkezdtem itthon gél lakkozni. Van amivel nem igazán vagyok tisztában. Leírom, hogy mit szeretnék konkrétan várom a válaszokat. Tudna ebben valaki segíteni?

Szóval, mivel alapjából papírvékonyak a körmeim így egy kis zselés erősítés is az, amivel kombinálni kell a géllakkozást. Tehát akkor a menete: először ugye kézmosás, bőrfeltolás-levágás, aztán a felületet felbolyhosítom, azután jöhetnek rá az előkészítő folyadékok,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!