Régen miért volt minden a javamra, most meg konkrétan semmi? TLTR így az olvassa aki valóban el fogja és akár hasznosat is tud írni, thx. Illetve normális válaszokat várok.

válasza:tldr, ugy irjak es meg csak nem is passzol a mondatba. Amugy ja, tldr, ugyhogy itt van kis gepi osszefoglalo:
Volt egy időszak, amikor úgy éreztem, minden nekem kedvezett. Az új iskola, a buszjárat, a barátok, a gyakorlati munka és még a tévéműsorok is pont olyanok voltak, amilyeneket szerettem. Az iskola után ez megszűnt, azóta nehezen találok munkát, depresszióval küzdök, és úgy érzem, semmi sem alakul a javamra. Azon gondolkodom, miért volt akkor minden ennyire összhangban, és mit kellene tennem, hogy ez újra megtörténjen.

válasza:Persze, tanacsot barmikor. Aszondja
Ne azt keresd, hogy az univerzum mikor kerül újra „szinkronba” veled, hanem azt, hogy milyen apró, konkrét lépésekkel tudsz újra olyan élethelyzetet kialakítani, ahol több pozitív élmény ér. A korábbi jó időszakban sem minden magától történt: te is fontos döntéseket hoztál (új iskola, kitartás), és ezek hozzájárultak ahhoz, hogy jobban érezd magad. Érdemes ezekre a befolyásolható dolgokra koncentrálni, mert ezek növelik a leginkább az esélyét egy újabb jó időszaknak.
Kapcsolódó kérdések:
én egyszerűen csak a válaszokat keresem
Mennyi a cafetéria? Válaszokat köszi.
Konkrétan hogy mennyibe kerülne, mennyi idő lenne mire egy normális szerelő megcsinálja. Csak normális válaszokat várok!
Elore is koszi a valaszokat!
Szóval, mivel alapjából papírvékonyak a körmeim így egy kis zselés erősítés is az, amivel kombinálni kell a géllakkozást. Tehát akkor a menete: először ugye kézmosás, bőrfeltolás-levágás, aztán a felületet felbolyhosítom, azután jöhetnek rá az előkészítő folyadékok,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!