Az lehet, hogy már évek óta valamiféle ellenséges tagok követnek engem?
Figyelt kérdés
Néhány éve eléggé gyanús dolgok szoktak néha körülöttem történni, például furcsa zajok/mozgások este kívül az ablakom alatt, néha olyat is hallok, mintha megdobnák valamivel a redőnyt/üveget, van hogy érdekes "zúgó" hangokat hallok a távolból, vagy hogy az utcán ordítozik valaki a ház előtt (legtöbbször ez is este történik), de többször volt már olyan, hogy magát a Sátánt láttam a házam előtt elsétálni miközben engem nézett, volt hogy a kerítésem előtt állt (de már kb. 3 éve nem láttam), meg néha a szobámban random dolgok leesnek a polcról, furcsa mozgásokat/zajokat hallok más helyiségekből, és néha még a wifi is random elmegy egy pár perre, de van hogy órákra is, de volt már hogy az áram ment el naponta többször is, de még olyan is volt, hogy az egyik macskám egy éve nyom nélkül eltűnt, és nem jött vissza, pár hónapra rá egy másik macskámmal ugyanez történt, és amikor pl. megyek valahova, többször volt már olyan, hogy valamilyen random sedan/hatchback ahelyett, hogy egyszerűen megelőzött volna, valamiért lelassított mellettem, kb. velem egy sebességgel ment egy fél percig, majd utána előzött meg (nem volt szembeforgalom), érdekes hogy mindhárom eddigi alkalommal fehér színű volt az autó (csak más márka/modell). Az meglehet, hogy valaki(k) már évek óta követnek engem, és valamit akarnak ellenem tenni? Ja, és néhány ismerősömtől már olyat is hallottam, hogy ha "továbbra is így folytatom" (nem tudom ezalatt mit értettek), akkor a börtönben fogom végezni. Nem nagyon értem miért gondolják ezt, lehet már ők is az "ellenséges" oldalra álltak át? És a fentebb leírt történésekre lehet akármi értelmes magyarázat, vagy tényleg valaki követ engem, és ellenem akar tenni?ma 17:11
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Valószínűleg skizofrén vagy és hallucinálsz. Fordulj pszichiáterhez, míg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Nem kellene a cigaretta csikkek miatt valamiféle betétdíjas rendszer szerűt használni? A cél az lenne, hogy ne dobálják el az emberek, főleg nyáron a...
Egyébként úgy találtam hogy pár országban már ilyen célú kezdeményezések. Ahogy látom az AI-val manapság már viszonylag gyorsan fel lehet ismertetni dolgokat.
Ha katonából szeretnék börtönben körletfelügyelő lenni, ugyan úgy végig kell csinálnom a képzést, vagy kapok valamiféle “előnyt”?
Van bárkinek bármi tapasztalata ebben?
Valamiféle Applikációval lehet majd csak használni sz ügyfélkaput?
Hogy lesz más?
Azt sem tudom , hogyan fogjak hozzá!
Szappan "maradék" prést vagy hasonló egyszerűbb ötletet szeretnék a megmaradt szappanokhoz. Létezik valamiféle szappanprés?
Nem szeretnék szappan "maradékokat" kidobni, évekkel ezelőtt valahol láttam "szappanösszenyomót", amivel ezeket a végeket össze lehet préselni egy nagyobb darabbá, valaki hallott már ilyesmiről? Azóta sem találtam sehol. Tudom, lehet főzni meg kiönteni meg formázni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!