Mozgó cini-mini papír? XD (Viccesen hangzik, talán az is, de nekem nem az. )
Pár hete este a férjem elment korán aludni másnapi meló miatt, én pedig megnéztem még egy romantikus filmet számítógépen. Vittem be egy kis cini-mini "csokit", egy kis ásványvizet, és moziztam. xD
Olyan este 10-11:00 felé végeztem. Még nem voltam álmos, így gondoltam megnézek még 1-et. Ekkor jött az amitől még most is félek picit. A csokis papír elkezdett jobbra-balra csúszkálni. Ő.ő Felnevettem, és arra gondoltam biztosan halucinálok. xD Megnéztem nem-e hagytam az ablakot véletlenül lenyitva. Ellenőriztem és minden csukva volt. Közben a papír szépen lassan ide-oda csúszkált. Kezemmel megnéztem, hogy nem-e áramlik mégis levegő valahonnan az asztalra, de semmi. Amikor már kezdtem nagyon megijedni, megállt. Kicsit megnyugodtam és elkezdtem azon gondolkodni lehet az "erőmmel" csináltam. xD Biztos Jedi vagyok. xDD Rámutattam a kezemmel, és arra gondoltam:- Kérlek mozdulj meg. Persze nem gondoltam komolyan. xD Abban a pillanatban a papír elkezdett ide-oda járkálni újra. Elvettem a kezem, de az csak mozgott tovább.
Bár akkor még nagy hidegek voltak, arra is gondoltam, hogy lehet bejött valami nagy bogár, és belemászott a csokipapírba. xD Kb. olyan mozgása volt, mintha egy bogár mászkálna benne ide-oda. xD
Micvel ismét nem maradt abba a mozgása, úgy döntöttem a legjobb megoldás, ha szaladok a férjemhez. xD
Elmondtam neki, és jót nevetett. Kértem nézze meg, hogy megnyugodjak egy kicsit. xD Ott szugeráltam neki a papírt, de semmi. Bogarat sem talált benne. xD
Nem tudom lényeges-e, vagy lehet-e kapcsolat a kettő között, de 3 nappal előtte voltunk a párom apukáját meglátogatni a temetőben. Kislányom most először volt a nagypapánál. Nem találtuk meg a sírt elsőre, mert a másik kapun mentünk be és eltévedtünk kicsit.
Lehet butaságnak hangzik, de kértem szerelmem apukáját, hogy segítsen nekünk.
Tőlünk 70m-re volt egy nagy bokor, hirtelen felreppent róla 3-4 madár.
Odamentem, és a bokor melletti sorban megtaláltam szerelmem apukájának sírját.
Nagyon boldogok voltunk, hogy megtaláltuk a nagypapát!
Nem hiszem, hogy van kapcsolat, de én már ilyenekre is gondolok.
hát ez xDXDXDXD
Lehet nem halucináltál, akár a férjed apukájának a szelleme is lehetett.(ha mostanában halt meg)
Köszi szépen a választ. :)
Sajnos nem ismerhettem személyesen az apósomat. Már nagyon régen meghalt (91'-ben). :((((
nem hiszem hogy bármi természetfeletti történt volna viszont szivessen látnám a jelenséget élőben , nagy rajongója vagyok az efféle „pszihokinéziseknek ” most is ott forog egy pszi kerék a radiátoromon, a másik nagy kedvencem pedig amikor megborsozol egy vékonyka csikot a fokhagyma héjábol és elkezd rángatózni mint egy pókláb :D
különben nem lehet hogy a monitorhoz volt köze a dolognak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!