Mi lehet igaz a tej összeesküvésről?
Itt olvasgattam meg feltettem kérdéseket és olyan válaszok érkeztek, melyek szerint a gyógyszeripar akarja hogy betegséghezvezető élelmiszereket fogyasszunk, hogy a gyógyszerekkel jól megszedjék magukat és az iluminátusok is le akarják csökkenteni a népességet ezáltal.
Ezeket ajánlották nekem : [link]
Állítólag a tej gyomorfekéjt, rákot, autóimmunbetegséget okoz és csontrikkuláshoz és meszesedéshez is vezet egyszerre !
"Ugyanis a szervezetnek szüksége van a cinkre, aminek felszívódását viszont meggátolja a kalcium" Lehet ezért ?
Tej tele van hormonokkal, hogy a kisdisznó jól hízzon, met ugye a tehén a saját borjának termeli és azt mi megisszuk
Mi az igazság? Mersz ezek után tejet inni?
több liter fogy naponta 20 éve
sportos, orvosok szerint egészséges, izmos
30+F
"Elég ellentmondásosan válaszoltok."
Persze. Mert írták, hogy sok benne a kalcium. Lehet, csak éppen nem úgy és olyan formában, hogy beépüljön az emberi szervezetbe. A tej pont hogy az ízületek ellen dolgozik.
A tej savasít: [link]
" Vajon milehet igaz az összeesküvésből?"
EZ nem összeesküvés, csak régebben valóban azt hitték, hogy jó, most egyre inkább kiderül, hogy nem.
persze ez a tejgyáraknak nem kedvező, de azért "összeesküvésről" nem beszélnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!