Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet igaz a tej összeesküv...

Mi lehet igaz a tej összeesküvésről?

Figyelt kérdés

Itt olvasgattam meg feltettem kérdéseket és olyan válaszok érkeztek, melyek szerint a gyógyszeripar akarja hogy betegséghezvezető élelmiszereket fogyasszunk, hogy a gyógyszerekkel jól megszedjék magukat és az iluminátusok is le akarják csökkenteni a népességet ezáltal.

Ezeket ajánlották nekem : [link]

Állítólag a tej gyomorfekéjt, rákot, autóimmunbetegséget okoz és csontrikkuláshoz és meszesedéshez is vezet egyszerre !

"Ugyanis a szervezetnek szüksége van a cinkre, aminek felszívódását viszont meggátolja a kalcium" Lehet ezért ?

Tej tele van hormonokkal, hogy a kisdisznó jól hízzon, met ugye a tehén a saját borjának termeli és azt mi megisszuk

Mi az igazság? Mersz ezek után tejet inni?

2014. máj. 12. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

több liter fogy naponta 20 éve

sportos, orvosok szerint egészséges, izmos

30+F

2014. máj. 13. 01:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Mióta tejet, tejterméket nem fogyasztok sokkal jobb a közérzetem és a súlyom is állandó.
2014. máj. 13. 05:02
 13/16 Laylah ***** válasza:
Nehezen dolgozza fel a szervezet? Ezt azért nem általánosítanám, rajtam fél óra-egy óra alatt átmegy. XD
2014. máj. 15. 16:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Elég ellentmondásosan válaszoltok. Vajon milehet igaz az összeesküvésből?
2014. máj. 17. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:

"Elég ellentmondásosan válaszoltok."

Persze. Mert írták, hogy sok benne a kalcium. Lehet, csak éppen nem úgy és olyan formában, hogy beépüljön az emberi szervezetbe. A tej pont hogy az ízületek ellen dolgozik.

A tej savasít: [link]

2014. máj. 18. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:

" Vajon milehet igaz az összeesküvésből?"

EZ nem összeesküvés, csak régebben valóban azt hitték, hogy jó, most egyre inkább kiderül, hogy nem.

persze ez a tejgyáraknak nem kedvező, de azért "összeesküvésről" nem beszélnék.

2014. máj. 18. 00:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!