Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A vérívás megfiatalíthat?

A vérívás megfiatalíthat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tudományosan nem állja meg a helyét, de egy régebbi könyvben azt olvastam, hogy egy bizonyos módon adagolva és a megfelelő anyagokkal keverve elérheti a kívánt hatást. Képzett alkimista vagyok, és egyéb régebbi tudományokban is jártas. Már közeledek a negyvenhez, és nincsenek, se barátaim, se családom, de már kezdek őszülni. A régi misztikumokat és tudományokat kutatom, végső célként a halhatatlanság megszerzését tűztem ki. Nagyon félek attól, hogy egyedül, a célomat nem teljesítve halok meg. Az egész életemet erre áldoztam, állami támogatást is már csak elvétve kapok. A kérdésem azoknak szól, akik hasonlóak hozzám, és szeretnék megfejteni a világ rejtélyeit. Először állati vérrel próbálkozok, sikertelenség esetén, meglátogatom a vérbankot...

2014. máj. 16. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Mintha valami köze lenne a "megfiatalításnak" a halál legyőzéséhez, úgy szól a kérdés. De nincs. Semmi.
2014. máj. 16. 18:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Létezik hajfestés. Állj fel a gép elől és menj ismerkedj, akkor rájössz majd hogy még nem késő és nem ilyen b..ziságokon fog járni az eszed.
2014. máj. 16. 18:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Tizenegyedik válaszoló: A kérdésemben szó sem volt arról, hogy örök fiatalság egyenlő a halhatatlansággal, vagy ehhez hasonló "elméletekről". A halhatatlanság elérése a végső célom, ott még nem tartok, az sem biztos, hogy eljutok egyáltalán odáig.
2014. máj. 16. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
#1: nem tudom elolvastad-e a cikket, de a vége így szól: "A következő lépés a kutatók szerint a GDF-11 fehérje emberi megfelelőjének megtalálása lesz. Nem ismert továbbá az sem, hogy az egereknél tapasztalt hatásmechanizmus az embereknél működni fog-e." úgyhogy a vér fiatalító hatásáról emberek esetében nem lehet beszélni, bár én a cikk hitelességében sem vagyok biztos
2014. máj. 16. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:

"örök fiatalság egyenlő a halhatatlansággal"

az tkp. még egyenlő is lehetne - de nem ezt írtad, hanem a fiatalításról merengtél és megjegyezted, hogy halhatatlan akarsz lenni. Azért kötöttem össze. De lényeg a lényeg:

A történelmi példákból jöhet válasz a főkérdésre. Ott van Báthory Erzsébet- nyakalta a lányok vérit- és mi lett belőle? Hát nem szép, üde fiatal, tiszta szívű nő,

hanem egy perverz emlékű banya. Nemhogy nem fiatalodott meg, hanem éltében már tetem lett.

2014. máj. 16. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőt nem kéne biztatni arra, hogy nem létező dolgokkal foglalkozzon.

Valószínűleg csak azért foglalkozol ilyenekkel, mert tönkre ment az életed és ezért menekülsz a saját kitalált világodba. Mióta foglalkozol ilyen áltudományokkal? Mióta nincsenek barátaid? És egyáltalán mit dolgozol?

Még nem késő, hogy új életet kezdj! Kezdj el közösségbe járni, hogy legyenek barátaid. Járj el tanfolyamokra(pl nyelvtanfolyam), hogy értelmes dolgokat tanulj és legalább ott is közösségben lennél. Legyen valami hobbid pl: járj el futni vagy tanulj meg főzni.

Egyébként ezekkel az áltudományokkal mindenképpen hagyj fel, mert ha ilyenekkel foglalkozol messziről elkerülnek az emberek.

2014. máj. 16. 21:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: Képzettségemet tekintve történész vagyok, de már nem dolgozom ebben a szakmában. Amióta a fivérem kómába esett felfordult az életem, csak ő maradt nekem, a munkámat is elvesztettem, de ez már nagyon régen történt, több, mint egy évtizede. Azóta belemerültem a tudományokba és az "áltudományokba", az az időszak nagyon nehéz volt az életemben. Tele vannak a polcaim a jegyzeteimmel és egy halom könyvem van a témával kapcsolatban. Volt, hogy egyhuzamban három négy napig nem aludtam ez miatt, csak kerestem az összefüggéseket. Közben alkalmi munkákat végeztem, ritkán léptem kapcsolatba emberekkel, csak ha muszáj volt.

Már többször is gondoltam arra, hogy fel kéne hagynom ezzel az életmóddal, de valahogy nehezemre esik a döntés meghozatala, hiszen erre áldoztam az életem nagy részét. Igen, az emberek tényleg bolondnak néznek, lehet az is vagyok... Vannak régi ismerőseim is, csak nem tartom velük a kapcsolatot egy ideje.

De lehet igazad van utolsó, tényleg el kéne járnom egy közösségbe. Hamarosan keresek egy hobbit és szerzek orvosi segítséget is, bár nehéz lesz megszabadulnom a mostani szenvedélyemtől. Oroszul és angolul elég jól beszélek, a németen van még mit csiszolni, egyéb nyelven nem beszélek.

Nehéz lesz a váltás, de valahol el kell kezdenem a változást, mert már ez nem mehet így tovább...

2014. máj. 16. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Saint Germain, a legtitokzatosabb alkimista a feljegyzések szerint minden nap megivott egy általa készített folyadékot, amiről azt állította hogy sokáig fiatalon tartja.

Nem tartom kizártnak hogy valaha apáról fiúra örökítették az élethosszabítás titkos felfedezéseit, aztán ez a gróf is tovább fejlesztette. No nem örök életre gondolok, hisz ahhoz DNS mutáció is kellene. De mondjuk 120 éves korában is 60 éves állapotú legyen, azt akár elképzelhetőnek tartom.

Kérdés hogy mi lehetett ez az anyag amit naponta ivott? Talán telomeráz enzimet tartalmazott? Vagy csak erős antioxidáns(oka)t tartalmazott? Nem tudjuk.

2014. dec. 1. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!