Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Veronika papnő ismeri valak...

Veronika papnő ismeri valak ezt bevált ez nektek? A többi lent!

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 27. 23:02
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Egy csaló! Röviden tömören.

Jó szövege van, meggyőző, de semmi eredménye nincs a "szertartásának." Ne dőljön be neki senki. Pénzt nem fog visszaadni, hiába hirdet garanciát a honlapján.

jan. 5. 21:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Én nem értem komolyan...mi értelme van ennek, hogy ti csaló mágusok (különböző álneveken) rosszakat írtok Veronikáról és más papnőkről??

Értem én, hogy azt akarjátok, hogy inkább hozzátok menjenek az emberek, de aki akár csak egyszer is beszél Veronikával, vagy egy másik valós papnővel, az úgyse fogja ezt a sok hazugságot elhinni.

Tudjátok ti csaló álneveken írogató "mágusok" hogy mennyit ártotok ezzel az embereknek??

Amikor elhiszi ezt valaki, és hozzátok fordul inkább, ahelyett, hogy mondjuk Veronikát keresné meg, és elszáll minden hite miután átveritek...pedig a mágia ereje mindenkinek járna, de ti elveszitek ezt az emberektől, mert elveszitek a hitüket! Velem is majdnem sikerült ezt tennetek!!

Szóval emberek! Nyugodtan menjetek Veronika papnőhöz, vagy bármelyik másik VALÓS papnőhöz, ők segíteni fognak. Onnan is láthatod, hogy ki a valós, hogy ők kedvesek, érzed bennük a jóságot, minden kérdésedre válaszolnak, a csalókkal ellentétben.

Nekem az életemet mentette meg az egyikőjük.

ápr. 28. 11:12
 23/23 anonim válasza:
Utolsó meséld már el hogy mentette meg a te életed? Mert tőlem is csak a pénzt csalták ki ezek a csalók...
máj. 17. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!