Mit érez az, akire szerelmi kötést tettek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkire sem rakni, boldog házasságban élek, csak az a gyanúm, hogy én lettem egy ilyen dolognak az áldozata a volt férjem által... 20 éve nem láttam nem beszéltünk, az ország másik végében lakom.ma 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan csinálhatok itthon szerelmi kötést?
Nagyon szeretnék tippeket kapni mi a leghatásosabb szerelmi kötés.
Olyan létezik hogy a szerelmi kötés miatt nem tér vissza egy illető?
Ha rosszul csinálták a szerelmi kötést pl
Van olyan aki valóban tud szerelmi kötést?
Ha tudtok ilyen embert kérek jelezzétek😊
Ajánlanátok TÉNYLEG nagyon jó helyet, ahol valóban működő szerelmi kötést lehet csináltatni? Mikor érdemes, mielőtt, vagy miután bepróbálkoztam?
Már nézegettem a neten és találtam is olyat, akinél 50 ezer Ft a szerelmi kötés. De nem tudom hogy működne e vagy hogy megbízható e. Azt hozzátenném, hogy nem 120 kilós nem szép marikaként néztem ki magamnak egy adoniszt, hanem alapvetően teljesen illenénk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!