Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti hogy álltok a sátánizmussal...

Gigger0121 kérdése:

Ti hogy álltok a sátánizmussal? Hogyan lehet sátánistává válni, mlyen beavatás kell hozzá?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a dolog, ma kezdtem ép rajta igazán gondolkozni. Az a baj, hogy jelenleg alig tudok valamit róla, de szeretnék sátánista lenni. Szerintetek, ha 13 éves lány vagyok, érdemes lenne ez az egész?
2014. máj. 10. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szia 13 éves fiú vagyok, miskolci, de ha te ennyi idősen sátánista akarsz lenni az már régen rossz.De csak sztem
2014. máj. 15. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:

azt ugye tudjátok, hogy aki egy kiskorúnak ilyen dolgot ajánl, mint ami az oldalon le van írva, bűncselekményt követ el!

nemhiába dönt a szülő a gyerek 18 éves koráig, vagy kell a beleegyezése mindenhez!

ha ezt látná kérdező az anyukád, azt hiszem utána megnézhetnéd magad, mit kapsz!!

2014. máj. 15. 17:53
 13/14 anonim válasza:

Ha nem igazán vagy tisztában azzal, mi is a sátánizmus, semmiféleképpen ne vágj bele.

Mint minden vallás, ez sincs életkorhoz kötve. Az, hogy érdemes-e, vagy sem, a te döntésed.

Rengetegen szeretnék megtalálni a helyes utat, sokan egy életet is rászánnak. Ne hamarkodd el, kizárólag egy-két ember véleménye miatt. Ha változást szeretnél az életedben, ne a vallástól várd, hogy azt meghozza neked. Egy út csak akkor jó, ha belül érzed, hogy ez helyes. Ha nyitott vagy, és nem csak azért szeretnél sátánista lenni, hogy találj valamit, ami a kereszténység ellentéte, találni fogsz olyat, ami neked való.

Manapság egyébként a sátánizmus sem az, ami volt. Sokkal nyitottabb, engedékenyebb, néha már-már összhangban van a kereszténységgel. Én személy szerint egyiknek sem vagyok híve, de a linkekből nagyon az tűnik ki, hogy egy kereszténységgel szemben igen elfogult írással van dolgunk.

2014. máj. 22. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne higgy a barmoknak. Olvasgasd ezt az oldalt: [link]
2014. jún. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!