Akkor én most mágus vagyok?
Figyelt kérdés
egy pár napja játékból megpróbáltam a gondolatommal felemelni tárgyakat egy apró cetlivel kezdtem és nagyon meglepődtem mikor megmozdult és elkezdett lebegni azt hittem képzelődöm ezért felvettem webcammal és nem tévedtem. valaki tapasztalt vagy tud ehhez hasonlót? ez normális? nem merem igazán reklámozni nehogy elvigyen a nása vagy valami hasonló :S segítsetek2010. máj. 31. 00:17
1/59 anonim válasza:
Ne haragudjatok jobban utána olvastam,Ez a téma qvantum fizikát boncolgat, ugyanis az anyag inszubsztanciális, A gondolat erejét nem illik alábecsülni, Én megtettem, Elnézést
2/59 anonim válasza:
Ez a téma qvantum fizikát boncolgat, ugyanis az anyag inszubsztanciális, A gondolat erejét nem illik alábecsülni
3/59 anonim válasza:
feltöltenéd valahova azt a videót? :)
4/59 anonim válasza:
javasaolom a roxfort boszorkány és varázslóképző szakiskolát
több szakma közül választhatsz:
sötét mágus- ehhez kell érettségi is- voldemortnál tudsz vele elhelyezkedni
bájitalkeverő- ehhez elég 8 általános- a kommersz szeszgyártás tudsz vele elhelyezkedni
illetve sümegen van elmegyógyintézet:-)- ott is szívesen fogadnak
6/59 anonim válasza:
Szerintem feltölthetnéd valahova a videót, hogy mi is megnézhessük mert ha nem akkor bizony el fog vinni a NASA.
7/59 anonim válasza:
Nem mágus vagy, hanem mágnes. Nem mindegy.
8/59 anonim válasza:
Nem volt huzat, vagy szellő a szobában? Mert úgy én is képes vagyok kisebb dolgokat mozdítani. Próbálj nehezebb dolgokat megmozdítani! A gondolatnak a súly nem szab határt.
9/59 anonim válasza:
Mivel én VALÓDI mágus vagyok, ezért a válaszom az, hogy:
vagy részeg voltál,
vagy álmodtad,
vagy csak hazudós vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!