Elköszönni jött?

válasza:

válasza:

válasza:Részvétem.
Szerintem vidd el a lányod egy pszichológushoz, mielőtt még jobban elhatalmasodna rajta a családtag elvesztése miatti probléma. Valószínűleg túlságosan beleéli magát abba, hogy apu még mindig létezik egy másik létsíkon (gondolom jó sok ezohülyeséggel lett tömve a feje kisebb korában), és visszajön néha vagy ilyesmi. Így aztán a maga gyermeki módján összerakott magának egy sztorit, amibe aztán egyre jobban belelovallta magát kontroll hiányában, ami végül ebben a remegéses ájulásszerűségben csúcsosodott ki - egyelőre. De ha nem kezelitek a problémát, még rosszabb is lehet. Szerintem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most megyek hozzá először és olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik már jósoltattak nála. :) Én azt olvastam, hogy nagyon tud, de azért szeretném mások véleményét is hallani.
Egy barátommal való politikai eszmecserénk közben vetődött fel teljesen spontán az ősrobbanás elmélet, mint példa az emberi hiszékenységre, ami szerinte ugyanolyan áltudomány, mint a babona vagy ezotv, csak mivel öltönyös akdémikusok szájából hangzik készpénznek...
Erre keresztanyam ranezett a labara a lanyanak, de nem volt neki csak lebegett!Utana meg eltünt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!