Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tegnap éjjel nagyon megijedtem...

Tegnap éjjel nagyon megijedtem, de mi volt ez a hang?

Figyelt kérdés

Az lélek különválása a testtől ezen járt az agyam 2-3 óráig aztán belealudtam a hosszu gondolatmenetbe.

ezt követően meghallottam a fejemben-testemben tehát nem magamon kivűl egy hangot de először azthittem az ufok jöttek és azok adták ki ezt a hangot mert már semmi se lepne meg ebben a világban,bár kiderült nem ufok voltak

mert mikor odanéztem senki sem volt sehol miért is lett volna xD (félelem), a hang igy festett bár nehéz leirni:

- Motor hanghoz hasonlitanám és lüktetett gyorsan igy

tű tű tű tű tű tű tű tű mély hangon aztán lelassuuult!

mondom Jézus Mária mi a franc ez és ekkor néztem fel nehogy ufot-szellemet lássak az ágyam melett állni.

Rettenetesen megijedtem de csak azért mert 1 Éber voltam

2 Józan 3.nem voltam álmos sem.

azt olvastam máma ,hogy a csakra vagy mi szösz volt az amikor aktivizálodik. más alternativát nem találtam 10 oldalon át a googlén a családom se érti és azt hiszik bekamuztam.aműgy szűk látó körűek(anyagi gondok pénz pénz pénz stb) youtubon rákerestem ilyen Chakra Meditation sound cimszó alatt és ott rátaláltam a hangra és megdöbbentett a hasonlóság te is nézd meg akkor meg látod miről dumálok!

De TI erről mit gondoltok??

mert tudom mi az hogy hallucináció, meg álom de éber agyhullámok mellet volt ez ismétlem!!

Esetleg valaki átélt hasonlót? (osszuk már meg)

#lélek #csakra #tudat #Agymüködés
2014. máj. 10. 02:08
 1/3 Mester Janó válasza:

Ez annak a jele, hogy elhanyagolod a szellemi fejlődésed. Ilyenkor a csakrák "berozsdásodnak" és hajlamosak ehhez hasonló hangot kiadni. Velem is előfordult már, úgy 10-15 éve, amikor huzamosabb ideig nem foglalkoztam a tudatalattimmal. Akkor olyan nagy hatássa volt, hogy a feleségem felébredt rá.

Viszont itt az ideje lejönnöd az ilyen hülyeségekről, és élned a saját VALÓDI életed. Nem kell minden marhaságot elhinni, ami az interneten van. Ha legitim spirituális élményt akarsz, akkor meditálj. A hang meg kamioné vagy autóbuszé volt, és nem voltál teljesen tudatodban, ez szinte bizonyos. Érdekes szerv az agy, képes félálomban összeengedni a valóságot és az álmot. ;)

2014. máj. 10. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Évekkel ezelőtt én is átéltem már hasonlót, de mivel félálomban voltam, először azt hittem hallucinálok, vagy teherautó, vagy bármi... többször bele is aludtam, de olyan hangosan hallottam, hogy felkeltem rá az éjszaka folyamán többször is, és rájöttem, hogy órákon át nem jöhet kívülről ilyen hangosan semmilyen zaj!

Másnap reggel mindenkit kérdeztem, hogy hallották-e milyen zaj volt éjszaka, hogy tudtak egyáltalán aludni? Mondanom se kell, senki semmit nem hallott és teljesen hülyének néztek... Pedig, ha valaki, én végigaludtam az éjszakát akkor is, ha a szomszéd házában szólt a riasztó, stb...

Eddig volt egy elméletem a dologra (ufók :D ), de ez a csakrás dolog hihetőbbnek tűnik! :) Már csak azért is, mert az utóbbi időben már ébren is hallottam furcsaságokat. Egy néni, aki ért hozzá azt mondta, hogy hátul, a nyakamnál aktiválódott, kitisztult egy csakra, áthallok másik dimenzióba... Aki esetleg többet tudna erről mondani szívesen venném, mert elég parás tudok lenni, amikor jönnek a hangok :D

A neten nagyon sok szemetet olvasni, nincs időm átrágni magam ezeken, sokan csak viccelődnek ezzel, pedig... én már együtt tudok élni vele, csak jó lenne tudni pontosan mi is történik!

2014. máj. 11. 09:07
 3/3 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mi van velem, csak zúg-búg a fejem.
2014. jún. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!