Kiaz aki már kiptóbálta a k2 EMF Eszközt?
Az olyan eszköz aki esetleg nemtudná amivel az elektromágneses mezőket lehet mérni,és állitólag a szellemeknek is van elektromágneses mezejük,és a szellem nyomozásra is lehet Használni a k2 Mérőt.
Valaki esetleg próbálta?
Beszámolót kérek.
Randonautica beszámolókat is kérek!
Erdekes tema
De nem igazan hallottam rola

válasza:

válasza:írd be Yt-n:Paxel szellemes, van 2 videó is ebből
másik:mintha Marky films is használta volna egyszer
másik: Goják Janáéknál is asszem van ilyen,nem biztos
Horváth Zoli is az Enigmák/Ébredések műsorban is mintha használt volna ilyet, egyik Bucsecs-hegységes videóban.
Remélem,nem írtam hülyeséget.♥

válasza:Szakmai okból ismerem az eszközt, rendelhetsz te is *magról. Csak én nem hülyeségre használtam soha.
--------------------
Az elektromágneses térerőmérők (EMF-mérők) szellemvadászatban való alkalmazása a mai áltudomány egyik leggyakoribb példája. Bár ezek az eszközök mérnöki szempontból pontosan mérik a környezeti elektromágneses sugárzást, a szellemvadászok által történő interpretációjuk alapvetően hibás logikai és fizikai feltételezéseken nyugszik.
Az emberek megtévesztése mögött több pszichológiai és kognitív mechanizmus áll.
Először is, a "technológiai tekintély" jelensége: az átlagember számára egy digitális kijelzővel ellátott, bonyolultnak tűnő műszer objektív tudományos mérőeszköznek hat, amely hitelesíti a szubjektív élményeket.
Amikor egy ilyen eszköz milli-Gauss tartományban ingadozást jelez, az emberi gondolkodás hajlamos a véletlenszerű környezeti zajt (például egy falban futó elektromos vezetéket, egy mobiltelefont vagy egy rosszul árnyékolt háztartási gépet) "szellemi aktivitásként" értelmezni.
Ez a jelenség az úgynevezett apofénia, vagyis az a hajlam, hogy véletlenszerű adatokban vagy mintázatokban értelmes összefüggéseket vélünk felfedezni, evolúciós alapú kognitív torzítás.
A fizikai magyarázat szerint az elektromágneses terek (EMF) mindenütt jelen vannak a modern környezetben. A váltakozó áramú hálózatok 50 / 60 frekvencián sugároznak, és a mérőműszerek érzékenysége miatt a legkisebb változás is (például egy hűtőszekrény bekapcsolása) azonnal leolvasható a kijelzőn.
A szellemvadászok ezt a "térerő-ingadozást" a szellemek jelenlétével azonosítják, figyelmen kívül hagyva a fizika alapvető törvényeit, miszerint az elektromágneses sugárzás nem rendelkezik tudattal vagy intelligenciával. A megtévesztés kulcsa tehát a megerősítési torzítás (confirmation bias): az egyén már eleve szellemeket keres, és a műszer által mutatott bármilyen technikai zajt a saját előfeltevése igazolásaként értékeli.
Ha nem tapasztalál és nem láttál soha szellemet honnan tudod hogy nem létezik? És persze feltehessük ezt a kérdést fordítva...
Viszont addig ne mondjuk semmit se biztosra vagy létezik vagyy nem.
És ez nem hülyeség.
Én Pl Hiszek a a szellemekben.
Aki Istenbenn hisz az a szellemekben is higyjen,mivel Isten is természetfeletti hiszen ő a teremtő a menyországba pedig a szellemek kerülnek az emberek akik meghaltak,és akik nemtudnak átkelni a túlvilágra,itt ragadnak a földön amíg valaki átnem segiti Őket.

válasza:

válasza:Spirituális hívők fordítva ülnek a lovon, kifordítva gondolkodnak, ezért nem is értik meg, hiába magyaráznak nekik.
Ha a tudomány is így működne a mai napig (okkultista gondolkodás stb.), akkor még mindig a középkorban tartanánk.
De a tudomány szempontjából Isten el van téve egy fiókba, míg valaki nem mutat rá bizonyítékot, pro vagy kontra.
Addig egyszerűen nem foglalkoznak vele.
Magánvéleményem szerint nem is lesz soha bizonyíték, nincs is.
A földi élet keletkezéére és működésére logikus magyarázatot az abiogenezis és az evolúció elmélete. Utóbbi máig cáfolhatatlan, senkinek nem sikerült fogást találni rajta.
Az abiogenezis elméletben korrekt és folyamatosan vannak újabb eredmények, tudományos sikerek, ami mindig csak egyre jobban alátámasztja. Rekonstruálni azért nem lehet, mert évmilliárdokkal ezelőtt a földi klíma, környezet egészen más tulajdonságú volt, amiben az "ősleves" is létrejöhetett.
Aki ezeket a dolgokat nem érti, aki szellemekben hisz, középkori szinten gondolkodik sajnos.
Nekem ez furcsa is volt, hogy még látszólag nem olyan buta emberek is képesek ilyen mesékben hinni, de épp az evolúciós pszichológia szolgáltatott erre is magyarázatot.
Ilyen tekintetben nem is olyan régen még az őserdőben harcoltunk a pókokkal és kígyókkal, az életben maradásért küzdve. Nem mindenki képes olyan gyorsan(?) követni a fejlődést, hogy a mai tudásunkat megértse.
Tudtad, kisgyereknél pár évig még természetes, ha szellemeket lát (Mumus), mivel még nincs kifejlődve agy, ezért valótlanságok is fejben megjelenhetnek.
Ettől még nem lesz felnőtt korára skizofrén vagy hasonló, elmúlik.
Valaki nem növi ki a mesevilágot, ilyen is lehet.

válasza:További kérdések:
Régen sok kriptozoológia blogot néztem, volt egy nagyon jó amineka címe is csak ennyi volt, hogy kriptozoológia és magyar beszámolókkal is foglalkozott, de mára abbahagyták ők is és a úgy általában is alig hallani erről tévében is kevesebb említés van tarpai...
Én sose találok semmit se. Csak egy buta kitömött szemetes zsákot találtam félig eltemetve szénával. De nem nyitottam ki. PlS Válaszoljatok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!