Az ID Investigation Discovery-n futó szellemjárás című műsor tényleg megtörtént? Ti hisztek benne?
Én szeretem az ilyen kísértetes sztorikat,de valahogy nem hiszem el hogy igaz lehet. Mert akkor az nagyon durva lenne,ha a szellemek fizikailag is tudnának bántani. Elvileg megtörtént eseményeket mutatnak be.
De nem tudom egy ilyen dokumentumfilm csatornán miért mutatnának valótlant?!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Viszont attól h durvább még egy fikarcnyit sem lesz hitelesebb.
Ezek tök jól megrendezett hatásvadász "ismereterjesztő" filmek.
Ez a baj velük h inkább akarnak elborzasztani,lebilincselni és fenntartani az érdeklődést ahelyett, hogy objektív tudományos szemszögből mutatnák be.
Legtöbb Discos sorozattal ez a baj, megmondom őszintén engem már a discovery rég nem érdekel olyan pocsék műsora van..science egy fokkal jobb de ott is már kezd ellaposodni a műsorkínálat.

válasza:

válasza:a Discovery is csak olyan műtermészetfilm csatorna, egész héten megy a krokodil , meg az oroszlán, hogy már az ember faxa elsül tőle kb ez a szinvonal

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(discovery channel)
Rég láttam egy műsort a discoveryn, szellemeket kerestek egy régi iskolában éjszaka, azt hiszem egy fekete ember volt benne de nem biztos, elég rég láttam, nem tudja valaki mi lehet annak a címe?
A Discovery-n, vagy a National geographic Chanel-en volt egy film, amiben különböző katonákat teszteltek. Volt közöttük tengerészgyalogos és egy iraki katona is. Arra emlékszem, hogy az iraki katonának valami futópad félén kellett sétálni lámpák előtt, majd összeraknia...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!