Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az ID Investigation Discovery-...

Az ID Investigation Discovery-n futó szellemjárás című műsor tényleg megtörtént? Ti hisztek benne?

Figyelt kérdés

Én szeretem az ilyen kísértetes sztorikat,de valahogy nem hiszem el hogy igaz lehet. Mert akkor az nagyon durva lenne,ha a szellemek fizikailag is tudnának bántani. Elvileg megtörtént eseményeket mutatnak be.

De nem tudom egy ilyen dokumentumfilm csatornán miért mutatnának valótlant?!

2012. febr. 10. 22:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
NEM ! a helyek valóságosak, de már kiderűlt hogy ez az infrahangok felerősödése miatt vált ki félelmet és hisznek szellemeket mindenhol. Az a műsor egy rakás ijedt gyermeki szintű alakból áll, akik már akkor is bepisilnek ha az egér motoszkál a sötétben.
2012. febr. 10. 23:05
 2/17 anonim ***** válasza:
Sajnos az ismeretterjesztő csatornák ma erősen a bulvár kategóriába tartoznak.
2012. febr. 10. 23:28
 3/17 horrendas ambages ca ***** válasza:
még mindig nemláttam
2012. febr. 11. 00:11
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
az mekkora szar:D
2012. febr. 11. 11:24
 5/17 Napkiraly ***** válasza:
Az infrahang nem teljes magyarázat, vannak lightosabb és keményebb ilyen filmek is (haunted, állati kísértetek pl nem annyira light mint a szellemvadászok, ahol a két hülyegyerek megy a kamerával és ordít, hogy ltátak egy elsuhanó árnyékot (amit a kamera sosem lát)
2012. febr. 11. 11:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Viszont attól h durvább még egy fikarcnyit sem lesz hitelesebb.

Ezek tök jól megrendezett hatásvadász "ismereterjesztő" filmek.

Ez a baj velük h inkább akarnak elborzasztani,lebilincselni és fenntartani az érdeklődést ahelyett, hogy objektív tudományos szemszögből mutatnák be.

Legtöbb Discos sorozattal ez a baj, megmondom őszintén engem már a discovery rég nem érdekel olyan pocsék műsora van..science egy fokkal jobb de ott is már kezd ellaposodni a műsorkínálat.

2012. febr. 11. 12:15
 7/17 Napkiraly ***** válasza:
Igen, igazából én sem tudom eldönteni hogy vajon valós amit bemutatnak vagy kitaláció. Volt 1-2 rész, amiben eredeti (video)felvételt mutattak, bár nem sok látszott belőle.
2012. febr. 11. 12:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem a szellemlaborra gondolok,hanem a haunted-ra. Az a két nagydarab csávó elég nevetséges!
2012. febr. 11. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:

a Discovery is csak olyan műtermészetfilm csatorna, egész héten megy a krokodil , meg az oroszlán, hogy már az ember faxa elsül tőle kb ez a szinvonal

www.youtube.com/watch?v=dQOSfhJ1HKU

2012. febr. 11. 15:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Természetesen nem igaz. És azért mutatnak be valótlant, hogy nézzék az emberek.
2012. febr. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehet a címe ennek a Discoveryn?

Rég láttam egy műsort a discoveryn, szellemeket kerestek egy régi iskolában éjszaka, azt hiszem egy fekete ember volt benne de nem biztos, elég rég láttam, nem tudja valaki mi lehet annak a címe?

Mi volt a műsor címe? (Discovery/NCG)

A Discovery-n, vagy a National geographic Chanel-en volt egy film, amiben különböző katonákat teszteltek. Volt közöttük tengerészgyalogos és egy iraki katona is. Arra emlékszem, hogy az iraki katonának valami futópad félén kellett sétálni lámpák előtt, majd összeraknia...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!