Ha pont úgy nézek ki, mint Elena Gilbert és Katherine Petrova a Vámpírnaplókból, akkor én is egy Petrova hasonmás vagyok?
Utolsó, ennyire ne legyél meglepődve. Amikor még vámpírsorozatok sehol se voltak, akkor meg Esmeraldáról hitte a fél ország, hogy tényleg egy vak lány és gyűjtöttek a műtétjére.
Sőt! Németh Kristófról meg azt hitték, hogy ő tényleg a Berényi Géza. Ilyen hiszékenység mindig is volt, akár hétköznapi, akár paranormális sorozatról van szó.
Édesapám félig bolgár származású. Lehet ezért van:)
Amúgy néha már üldözési mániám is van, mindig attól félek, hogy vámpírok figyelnek vagy valami hasonló és félek a hollóktól is. Ez már lehet valami fóbia nálam.
Kedves Kérdező!
NEm, nem hasonlítasz Ninára, főleg azért sem,mert a 2. képen a Nina van. Az elsőnél meg abszolut nem lehet kivenni az arcodat az effekt miatt.
A másik, te BETEG vagy!!! Kezeltesd magad.... lsd: utolsó mondatod az utolsó kommentedben....
Nos én az ilyenekben nem hiszek. Ez feketemágia. Valószínű hagy el van átkozva vagy valami ezért néz ki úgy mint ő. De hinnünk kell neki, mert ha nem hiszünk, oda a bizalom és mi légyen bizalom nélkül.
Ez már elvi kérdés. Szóval? Higgyetek és megtaláljátok a választ hogy miért is néz ki "egy lány" úgy mint két személy egyszerre.
Nos ez kicsit zavaros de szerintem egy a lényeg. Na lányom te olyan vagy mint kiköpött mása annak az Elena Gilbertnek és Katherine Petrovának. Csak így tovább én is így keltek feltűnést! Elmegyek Külgyógyászatra és ott elmaszkírozom magamat valaki másnak.
Csak így tovább! Úgy hasonlítotok mint két TOJÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!