Mi van, ha valójában az űrlények köztünk élnek emberek formájában? Sőt, bonyolítom a történetet: Mi van, ha ők nem is tudják hogy ők űrlények? Van olyan, aki hisz ebben az elméletben?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy van valamilyen közös tulajdonsaguk, de az is lehet, hogy nem!
Ha valaki hisz benne, kérem írja meg!
ma 14:42
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Én lelepleztem őket. Különösen érzékeny vagyok rájuk és azóta mindig követnek.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Ne ide írd! Itta valósággal foglalkozunk. JELENTVE!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Ne jelentsd! Ez egy elmélet, nem tudhatjuk, hogy a valóság-e!
ma 15:58
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Az az űrlény, aki
- úgy néz ki, mint egy ember;
- úgy viselkedik, mint egy ember;
- úgy gondolja magáról, hogy ő ember;
az ember.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:#6 És ha valaki egy ember, de úgy néz ki, mint egy űrlény, úgy is viselkedik, mint egy űrlény, sőt, azt is hiszi magáról, hogy egy űrlény, akkor az egy űrlény? XD
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Minden lehetséges, de nem adok többet rá 1 ezreléknél.
9/9 A kérdező kommentje:
Mi van, ha a 2-es válaszoló megijedt, mert fél hogy lebukik😉? Sőt, mi van, ha én azért írtam ezt a választ, mert féltem, hogy gyanút keltek?
ma 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Ha valakinek a 24 órán belül többször is megnézem a Facebook történetét, azt ő látni fogja valahonnan?
Pl.ujra és újra előrébb kerül a nevem azoknak a listáján, akik megnézték?
Hogyan lehetne minél több emberhez eljuttatni a történetet?
paracskaelete.blogspot.com
El tudja nekem magyarázni valaki érthetően schrödinger macskájának a történetét?
Szerintem ott bukta,hogy ha a radioaktív anyag kiszabadul,azt egyszerűen egy csipogó radioaktívitás mérő műszerrel meg lehet nézni anélkül,hogy a fedelet felemelnénk. Vagy szimplán várunk kicsit,míg a macska ki akar szabadulni... Tehát a kíváncsiság nem ölheti meg a macskát.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!