UFOt láttunk, vagy csak egyszerű véletlen?
Sziasztok!
2010 nyarán este 10 óra körül éppen számítógépeztem, amikor anyám kiabált be a házba hogy jöjjünk ki azonnal.Én,apám, és apám ismerőse azonnal kirohantunk, hogy megnézzük mi történt, és anyám az égre mutatott.Láttunk valami kis piros pontot ami egészen közel volt, semmi hangja nem volt, nagyon lassan haladott, és nyíl egyenesen ment,így a hullócsillagot kizártuk.
Apám azonnal befutott a házba, hogy kihozza a fényképezőt,amibe teljesen új elem volt, és az eset előtt kb fél órával néztük meg hogy jó-e az elem, és maximumon volt, mindaddig, amíg le akartuk fényképezni azt a valamit az égen.Amikor apám ráközelített arra a valamire, akkor a fényképező azonnal elkezdett csipogni, és kikapcsolt,mert lemerült az elem,így nem tudtuk lefényképezni.
Én nem akartam elhinni, hogy UFO, de szerintem nagy a valószínűsége hogy az volt.
Sokat gondolkoztunk, és mondtuk hogy tuti repülő volt.
Repülő?? piros fénnyel? ilyen alacsonyan? hang nélkül? amikor le akartuk fényképezni megmagyarázhatatlan módon a teljesen jó elem lemerült???? egyszerű véletlen??
Ha valaki látott valami hasonlót, azt szívesen meghallgatom.
15/F
Diator, biztos hogy az UFO volt?
Mert úgy láttam mind ha másodpercenként cikázna ide-oda, abba még az idegenek is beleszédülnének xD.
kicsi, szőrös, és kering a föld körül? MŰHÓD
Műholdat láttatok
kedves tomi a feketelyuk az szerinted pontos j?
elöbb tanulj meg írni jó?
Sajnos a választ magadnak kell megtalálnod,ezt az élményt neked kell feldolgoznod. Ebben senki nem fog tudni segíteni.
Ha egy bizonyos dolgot többen is látnak, végül akkor is mindenki csak saját magának fogja tudni megmagyarázni mi is történt.
De még ezt sem kell elhinni nekem, mert ez is csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!