Van már neve a földönkívüliekkel folytatott nemi érintkezésnek?
Ugye vannak a nekrofilok, zoofilok és hasonló gusztustalanságok, de rengeteg beszámoló van arról is hogy emberek földönkívüliekkel párosodnak . Például ezt az embert állítása szerint plejádi nők erőszakolták meg :
http://www.youtube.com/watch?v=Jyq4QK4N4L4
Az ilyen szexuális kapcsolatoknak van már valamilyen hivatalos elnevezése (akár hívők részéről is) ?
Ja és a kérdésből lemaradt : te kipróbálnád ? Így néz ki például egy plejádi nő :
Jajj nemár Annácska, ezen a kérdésen még én is elmosolyodtam, akkor mi lesz ha betéved pár szkeptikus..:D
Amúgy nem, nincs elnevezve konkrétan, ilyeneket is csak a negyedik típusú találkozások közé sorolják.
Amúgy sunáznék egy szép kis plejádi nőt.
George Adamski
Adamski !
Néha jól jön pár lazítós kérdés, a szilárd tényekről szóló kérdések közé vegyítve :-)
5# Nem rossz, de egy plejádofil csak plejádiakkal szereti . De például Brigi (404 csaja) kipróbálná kis szürkékkel is, olvastam még anno a meymoy.su-n :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!