Lehetséges hogy az ufok félnek tőlünk mert sokan vagyunk? (többi lent)
sokat utazok, mindenfelé, és megdöbbenek azon hogy mennyi ember vesz körül mindenhol..
megérné megtámadni, az ufoknak ezt a zsúfolt nagy bolygót, ami harcolna az életbenmaradásért..
LÉGYSZI NE GYERTEK OLYANNAL HOGY A UFOK ANNYIRA FEJLETTEK HOGY 1 GOMBNYOMÁSSAL ELPUSZTÍTANAK MINKET,
az ufok sem istenek, hogy ilyenre képesek legyenek.
Az csak egy dolog hogy tudnak utazni a világürön keresztül.
De úgy gondolom hogy ő nekeik is van gyenge pontja ahogyan mindennek!
És arra gonoltam, hogy ha harcolnánk velük akkor nyerhetnénk is, ezért nem támadnak, na mit szóltok?
megfigyelek, már megszűnt.
amit akartam ezzel elérni már sikerült, most más vagyok!
de lassan ez a profil is kiépül teljesen.
amúgy köszi a segítséget, most már tudom j ügynök, maga informatikai kiképzést is kapott.
V ügynök(kapcsolattartó/traktorospista)
Engem mostantól D- ügynöknek hívjatok!
J ügynök és M ügynök , öröülök hogy önökkel dolgozhatok!
"És arra gonoltam, hogy ha harcolnánk velük akkor nyerhetnénk is, ezért nem támadnak, na mit szóltok?"
Nem értem ezt a megszállottságot az alienekkel való harccal, kiirtásukkal kapcsolatban. Eddig semmi jele nem volt ilyen szándéknak és valószínű nem is lesz. És igen, ha akarnák, akkor már nem lennénk.
Elek... többnyire csak fogalmazásod alapján felismerünk. Meg persze vannak más módszerek is:)
Kedves J-ügynök!
Önnek teljesen igaza van! Én nem tartozom önökhöz!
Én a Fekete ruhások ellensége vagyok!
És harcolni fogok azért hogy az emberek megtudják az igazságot.
Ne feledje J-ügynök, a deneutranizáló rám nincs hatással.
D-ügynök kijelentkezik a fekete ruhások ellensége!
"az ufok sem istenek, hogy ilyenre képesek legyenek.
Az csak egy dolog hogy tudnak utazni a világürön keresztül. "
Igen, tudnak utazni a világűrön keresztül, de ahhoz már istennek kell lenni, hogy építsenek egy halálsugarat például, amilyet pl. Tesla akart tervezni? Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!