Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az ufok...

Lehetséges hogy az ufok félnek tőlünk mert sokan vagyunk? (többi lent)

Figyelt kérdés

sokat utazok, mindenfelé, és megdöbbenek azon hogy mennyi ember vesz körül mindenhol..

megérné megtámadni, az ufoknak ezt a zsúfolt nagy bolygót, ami harcolna az életbenmaradásért..

LÉGYSZI NE GYERTEK OLYANNAL HOGY A UFOK ANNYIRA FEJLETTEK HOGY 1 GOMBNYOMÁSSAL ELPUSZTÍTANAK MINKET,

az ufok sem istenek, hogy ilyenre képesek legyenek.

Az csak egy dolog hogy tudnak utazni a világürön keresztül.

De úgy gondolom hogy ő nekeik is van gyenge pontja ahogyan mindennek!

És arra gonoltam, hogy ha harcolnánk velük akkor nyerhetnénk is, ezért nem támadnak, na mit szóltok?

2014. máj. 14. 22:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Megfigy Elek máris bannolva lettél? ejnye! ejnye! figyelj, ha akarod vissza regisztrálnom neked ugyanazt a felhasználót, vagy akármelyiket mindegy, hegy foglalt vagy sem én megcsinálom neked nem nagy cucc, de mint tudsz adni cserébe? :D
2014. máj. 15. 08:45
 12/24 anonim ***** válasza:
61%

megfigyelek, már megszűnt.

amit akartam ezzel elérni már sikerült, most más vagyok!

de lassan ez a profil is kiépül teljesen.

amúgy köszi a segítséget, most már tudom j ügynök, maga informatikai kiképzést is kapott.

V ügynök(kapcsolattartó/traktorospista)

2014. máj. 15. 08:51
 13/24 A kérdező kommentje:

Engem mostantól D- ügynöknek hívjatok!

J ügynök és M ügynök , öröülök hogy önökkel dolgozhatok!

2014. máj. 15. 10:31
 14/24 nemelfogult ***** válasza:

"És arra gonoltam, hogy ha harcolnánk velük akkor nyerhetnénk is, ezért nem támadnak, na mit szóltok?"

Nem értem ezt a megszállottságot az alienekkel való harccal, kiirtásukkal kapcsolatban. Eddig semmi jele nem volt ilyen szándéknak és valószínű nem is lesz. És igen, ha akarnák, akkor már nem lennénk.

Elek... többnyire csak fogalmazásod alapján felismerünk. Meg persze vannak más módszerek is:)

2014. máj. 15. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Simán egy gombnyomással kiirtanak minket. Csak addig lesz bajos elérniük, míg végre az utolsó darab emberre is sikerül felszerelniük azt a gombot.
2014. máj. 15. 16:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Ezt az egész harcról, kiirtásról, pusztításról szóló képzetet szerintem a filmipar okozza, meg egyes sci-fi regények, amelyek az összes idegen fajt tévesen ilyennek állítják be.
2014. máj. 15. 23:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Úgy is lehet fogalmazni, hogy a mi, és egyben a Föld legnagyobb ellenségei saját magunk vagyunk.
2014. máj. 15. 23:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Hűha, de nagy okosságoat lehet itt hallani ki gondolná? diator te nem lehetsz ügynök barátom ez nem egy club, ahová csak úgy beléphet az ember először meghallgatásra kell menni utána jön a kiképzés, ami mondhatom nem sétagalopp, majdha jól végezted dolgodat valahol kirendelt ügynök leszel pl. Az FB-n vagy akár a GYIK-en bárhol tudod ez nagyon nehéz meló olykor-olykor meg kell igazítani a széket vagy van, amikor begörcsögöl lábam tudod, mikor munka közben felteszem az asztalra a civil munkahelyemen, de van, amikor a főnök is hív telefon akkor muszáj válaszolni és olykor-olykor meg kell menteni a Földet ilyesmik történnek. :D
2014. máj. 16. 09:19
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves J-ügynök!

Önnek teljesen igaza van! Én nem tartozom önökhöz!

Én a Fekete ruhások ellensége vagyok!

És harcolni fogok azért hogy az emberek megtudják az igazságot.

Ne feledje J-ügynök, a deneutranizáló rám nincs hatással.

D-ügynök kijelentkezik a fekete ruhások ellensége!

2014. máj. 16. 10:53
 20/24 anonim ***** válasza:

"az ufok sem istenek, hogy ilyenre képesek legyenek.

Az csak egy dolog hogy tudnak utazni a világürön keresztül. "

Igen, tudnak utazni a világűrön keresztül, de ahhoz már istennek kell lenni, hogy építsenek egy halálsugarat például, amilyet pl. Tesla akart tervezni? Érdekes.

2014. máj. 16. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!