Reptoid hívők! Szerintetek az annunakik és a reptoidok azonos vagy különböző faj?
"az annunakik pedig ellenségesek velük, ők a plejádokkal és a guargumikkal vannak jóban."
Hát a plejádiakkal tuti nem mert ősellenségek, a többi faj meg nem létezik .
9# "Bizonyos nézetek szerint különféle lélekcsaládok, úgynevezett csillagnemzetségek vannak, és ezek közül
az egyik a sárkányoknak a nemzetsége. "
Ebben nagyon kételkedek, sokkal valószínűbb hogy az univerzum lényei fajok szerint csoportosulnak .
"és vannak a földönkívüliek, amelyeknek a Draco-rendszer az őshazájuk."
De akik ezt mondják mivel magyarázzák például az itteni Adamski érvelését ? Idézet : "Reptilián=hüllő=gyíkember=sárkány
A Draco azaz a sárkány csillagképből...
Mennyire reális, hogy egy ÁLTALUNK elnevezett csillagképből olyan élőlények is jönnek?
Mintha a skorpió csillagképből Scorpius emberek jönnének.. "
"Szerintem mind a kettőt lehet reptoidnak tekinteni, mert ugye, hüllőszerű mind a két faj. "
Szerintem meg egyáltalán nem, mivel rád nézve is sértés lenne ha azt mondanák rád : csimpánz . Még az ember mint faj között is vannak különféle rasszok és különbözőségek és ez biztos náluk is így van .
"Ráadásul ebben az Inuaki-könyvben még maguk az annunakik is hüllőszerűnek vannak leírva! "
Ez nem újdonság, már az ékírásos táblák is hüllőknek írják le őket .
"Aztán itt van a sokat vitatott Lacerta-interjú is. Ebben nagyrészt a Földön őshonos reptiliánokról esik szó."
Azért azt tényleg nem kéne elhinni, ilyet komolyan mondom fél nap alatt tudnák írni . Meg a föld alatt élő reptiliánokról szóló dolgok tele vannak logikai buktatókkal . Eleve már egy hüllő nem is élhet a föld alatt mert a napfényhiánytól nagyon hamar elpusztulna, másrészt szinte kizárt hogy ne alkottak volna a felszínen is építményeket (mert ugye hüllőként az lenne az igazi otthonuk) de erre semmi bizonyítékot nem találtak . Szóval nekem ez a verzió nagyon sántít .
"Ezek szerint a szobor készítőjének tudnia kellett arról, hogy valaha ezek az óriási lények itt éltek a bolygón! Ez már egyenesen elképesztő dolog!"
Ebben egyetértek és én a 3. verziódra tippelek . Az gyakorlatilag már bizonyított tény hogy az ember és az őshüllők egy korban is éltek .
"David Icke-nek valószínűleg igaza van szerintem úgy általában véve. "
Én Icke-t alapjáraton egy kóklernek tartom, az egyetlen amiben egyetértek vele hogy a világot a kapitalista háttérhatalmak irányítják . De ez is gyakorlatilag már nyílt titok .
Köszi a hosszú válaszod ! :-)
"A reptoidok, azaz reptíliánok minden ősi nép legendáiban benne vannak, azokéban is akiket óceánok választottak el ! "
Csak lehet hogy ezt félreértelmezik, és az annunakikról képzelik be azt hogy őshonosak lehettek, ami butaság mert a sumer szövegekben is benne voltak hogy a világűrből érkeztek .
Ti ugye valami meséből/rajzfilmsorozatból veszitek ezt a sok marhaságot?
Vagy ennyien elhiszitek ezeket a gyökérségeket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!