Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyeket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretném megkérni barátnőm kezét és szeged van környékére szeretném elvinni egy hétvégére, de sajnos nemtudom pontosan miis lenne a megfelelő ahova elvihetném.2015. jan. 31. 19:08
1/6 anonim válasza:
Szegeden semmi èrdekes nincs.Mire gondolsz? Wellness hètvège pl?
2/6 A kérdező kommentje:
Akár Welnness is szóbajöhet. Szeretünk kirándulni is és történelmi helyeket látogatni, de mivel én jövőhétre gondoltam mindezt igy ez a lehetőség semmikép sem jó, mivel hideg és csapadékos idő lesz. Köszi a választ!
2015. jan. 31. 19:20
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Erre èlek de szerintem itt nem sok hely van ami ilyen eseményre mèltó. Gyopàrosfürdőt ajànlom pl, az a közelben van.
Mondjuk egy éjszakai fürdő keretében a vìzben :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ment a zöld pacsi! Utánajárok a fürdőnek :)
2015. febr. 1. 11:08
5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam megosztom veled első kommentelő, hogy febr. 7.-én és 8.-án voltunk mórahalmon fürdőben és ott megtörtént a dolog.. :) Köszi mégegyszer!
2015. febr. 9. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!