Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen házasodtatok össze? és mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 12:07
11/30 anonim válasza:
11 év után házasodtunk, 31 és 33 évesen.
12/30 anonim válasza:
1987-ben ismerkedtünk meg, 1991-ben kötöttünk házasságot ami jelenleg is fennáll. Együttélés nem volt házasságkötés előtt.
14/30 anonim válasza:
Én 26 férjem 39 volt. 9 éve voltunk együtt már, abból 7 év együttélés. (ez ugyan nem volt kérdés, de gyerekeink is voltak már)
15/30 anonim válasza:
Mindketten 24 évesek voltunk, 3 és fél év után.
16/30 anonim válasza:
7 év után, 2 év együttélés után. A férjem 24, én 25.
17/30 anonim válasza:
Látom itt valakinek nem tetszik aki korán vagy későn házasoott...
18/30 anonim válasza:
Lepontozás megy...
Én 25 párom 22 éves, 3 év táv 4 év együttélés és nem tervezzük az esküvőt.
Csak megírom, hogy ne unatkozzon a lepontozógép.
19/30 anonim válasza:
Én 29, a férjem 32, 9 éve voltunk együtt, 5 éve éltünk együtt. Nem akartunk esküvőt, de útban volt a baba és egyszerűbbnek láttuk, ha összeházasodunk.
20/30 anonim válasza:
Én 27 voltam, férjem pedig 32. 10 év együttjárás és ebből 3 év együtt élés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!