Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket szembesített a párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket szembesített a párjuk a megcsalás lebukásának tényével, mit éreztetek, hogyan éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Névtelen fórum szerencsére, így remélem az érintett felhasználók tudnak majd érdemben hozzászólni, illetve nem fog átmenni a kérdés egymás szidalmazásába.

Szeretném, ha leírnátok, hogy titeket hogyan érintett, amikor a párotok végül rájött, hogy félre szoktatok menni mellette.

2024. nov. 9. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

"Akiket szembesített a párjuk a megcsalás lebukásának tényével"

Anyám, mi vagy te? Rendőrségi fogalmazó? 🤣🤣

nov. 24. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gond én megcsaltként tudom elmondani. Akkor szembesitettem vele, amikor minden letagadhatatlan bizonyíték a kezemben volt, de sokkot kapott, tényleg láttam rajta és a bizonyítékok ellenére körömszakadtáig tagadott. Kénytelen voltam előtte kihangisítottan felhívni a csajt, amikor meghallotta a hangját gyakorlatilag összeomlott. Utána már csökkent a tagadás, de még két napig nem vallotta be. Utána igen, de csak egy kis részét. Nem tudta, hogy tényleg mindent tudok. Utána még pár hét volt, hogy felfogta, hogy teljesen képben vagyok. Ha nem lett volna bizonyítékom, a halálig tagadta volna. Nem akart elveszíteni, mert csak szexkapcsolat volt. A mai napig visszacsinálná, de persze nem lehet.
márc. 13. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!