Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez összefüggésben áll a nők hűségével?
Figyelt kérdés
A férfi pénisz mérete.2014. máj. 17. 11:10
2/5 anonim válasza:
Nem. Nagyon nem.
Nekem volt már dolgom nagy farkú pasikkal is, meg kisebbekkel is. Spec nekem jobban bjön a kisebb, de vastagabb, mint a hosszú vékony. A hosszú farkú pasival én sosem tudtam elélvezni, fájt ha már kicsit is erősebben csinálta. a rövidebb farkú pasi meg tökéletes, mert tövig nyomja, de nem vérzek utána, mert nem lesz tőle méhszáj sebem. Ráadásul vele mindig van orgazmusom, és ez nagyon nem mindegy, hogy élvezem is az együtt létet, vagy folyamatosan csak szimulálnom kell.
Lényeg: hamarabb megcsalnék egy hosszú farkú pasit, mint egy rövidebb farkút.
4/5 anonim válasza:
3as azt írtad le, hogy IGEN összefügg. ennyire nem lehetsz buta :D
5/5 anonim válasza:
na és ha hosszú és vastag is? az az igazi :D pontozzatok le, irigyek :D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!