Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit alkalmaznál?
Szinte 99%, hogy meg csal a férjem!Tudom nem ebben a kategóriában kellene kiírnom de nekem msot arra kellene válasz mivel tudnám ezt bizonyítani??
Szóval arra gondoltam, hogy egy mini nyomkövetőt szerelnék az autójába!Tudom most hülyének néztek de két gyerekes anyuka vagyok most terveznénk a 3.-ik babát, szóval itt elég nagy a tét, hogy megtudjam az igazságot!Elég sok jel utal arra, hogy igazam van csak be kellene bizonyítanom!
Sokszor elmegy a " haverokkal sörözni" de olyankor én vagyok a gyerkőcökkel akik még kicsik és nem lehetséges, hogy magukra hagyjam míg én követem!
Ezen kívül még nagyon sok más apró jelek is vannak!
Telefonján (Fb,Viber) minden üzenetet töröl, vmelyik éjszaka megnéztem, holott aznap este kb 10 óra körül kapott viber üzenetet, többen is látták, hallották mert baráti társaságban voltunk!
Na szóval, milyen teknikai kütyüt javasolnátok, hogy ne bukjak le de biztonsággal kitudjam nyomozni amit sejtek?
..és kérlek,attól kíméljetek meg, hogy ez nem legális meg, hogy nem vagyok normális stb...köszönöm előre is aki segítő szándékkal ír!
En megertelek .. de en inkabb magannyomozot alkalmaznek. Persze en bizom a paromban. Meg nalunk ekkora tètje nem lenne. De igy b nagy a tèt enis tudni akarnam , hogy tenyleg szuljek.e neki egy harmadikat es nem mondjuk csak lefoglalni szeretne a plusz egy gyerkoccel?
Lelehet pontozni. De nem vagyunk a kerdezo helyeben. Es nem kioktatast kert. Hanem tanacsot.
az a kütyü, amit linketem 12 ezer.
De a gyerek projektet elhagynám, ahogy mondtam valszeg igazad van, és ahogy látom ebből nagy valószínűséggel válás lesz.
Szerintem egyszerűen mondd l neki, hogy többet kéne itthon lennie (a gyerekkel nem is foglalkozik?) - nem helyes, hogy rejtegeti és törölgeti a telefonját...
Mert ezekből minden értelmes ember arra következtet, hogy valami titka, nője van a háttérben.
Mindegy, mit mond rá, ha nem változik az egy beismerés.
11-es vagyok.
Vannak eleg olcsok. Egyik fele oraberes masik ALLITOLAG fix aras nezz utana. Erre a celra olcsobb is jo lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!