Akit szeretünk, azt elengedjük?

válasza:Hát ez elég hálivúdi múvi szagú.
Ha két ember annyira szereti egymást, akkor képesek kompromisszumot kötni azért, hogy együtt lehessenek.
ha meg az egyik fél nem szereti a másikat, akkor a másik bszhatja, hiába vergődik, nem lesz belőle kapcsolat, szóval akár akarja, akár nem, az egyetlen opciója az elengedés. Vagy az emberrablás, szabadság korlátozása, nemi erőszak. Deeee maradjunk az elengedésnél szerintem.

válasza:Sokkal nagyobb erőt kell venni magunkon ahhoz, hogy kompromisszumot kössünk, és akiknek ez nem megy, azok általában elengedik a másikat erre hivatkozva.
Kivétel ezalól egy bántalmazó kapcsolat, abban az esetben valóban nincs mit megmenteni...
Nincsenek szerintem olyan áthidalhatatlan dolgok, amelyeket ne lehetne megoldani, ha akarjuk.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Hosszú sztori, igyekszem röviden, de 10 év sérelmei.. Sokat segítettem, mert fontos volt nekem mindig is. Orvosokhoz jàrtam vele a problémài - mentàlis zavarok miatt. Arra viszont nem szàmítottam, hogy engem hord el màsoknak minden sz.rnak. Arra sem szàmítottan, hogy...
Fél éve léptem ki egy nagyon toxikus kapcsolatból, 2 hónapig nem hogy emberekkel találkozni, enni alig tudtam. Pedig mindenki nyugtatott, hogy jól döntöttem. Az exem azóta is szenved, csak rosszabb lett az élete, de ebbe nem akarok én se belemenni, kérdezgetni, mert...
Szóval egy hete szakított velem a párom (én nő vagyok ő férfi). Semmi előjele nem volt a szakításnak, nem is veszekedtünk soha. 3 évig voltunk együtt. Az volt a válasza hogy azért szakít mert már nem érzi hogy úgy szeret mint a kapcsolat legelején ezért szeretné ha...
A feministák lejárató hadjáratot indítanak ellene?
Két évig voltunk együtt az exemmel és sajnos elkövettem egy hibát ami miatt elhagyott bár őszintén megbántam, nem tudott megbocsátani és ezt teljesen megértem...Azóta voltak rövidebb kapcsolataim, hetekig vagy hónapokig tartó próbálkozások, de egyik sem működött, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!