Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legkegyetlenebb szakítás?

Hát nekem teljesen más ugrott be
De szerintem az amikor kiprovokálják a szakitást hogy annak kelljen kimondania szakitania aki szeret es akarja az egészet.
Addig szenvedtetik csalják alázzál vagy bármi, hogy más választása nem lesz, csak szakítani.
"Önmagába kell döfnie a kést" annak aki szzeret es aki arra törekedett hogy ketten együtt örökké meg stb az van arra kényszeritve hogy ő szakitson és menjen el.

Nálam az alábbi volt a legrosszabb:
Kiskorom óta aktívan sportoltam (és sportolok), jártam versenyekre is. Lehetőségem adódott egy elég nagy versenyre eljutni. Onnantól erre koncentráltam folyamatosan több mint 1 éven keresztül. Erre edzettem, készültem mentálisan is és a párom végig támogatott. Ha rosszabb volt a kedvem ő biztatott, ha jól mentek a dolgok együtt ünnepeltünk.
Közeledett a nagy nap, minden okés is volt. Velem is, velünk is.
Előtte 1 nappal, 1 darab nappal szakított. Rámdobta az összes szart a semmiből. Ezt még magában ki tudtam volna heverni, de azt nem hogy pontosan tudta mikor tegye ezt, amikor a legtöbbet árthat vele

Amikor a másik semmit nem mond - de egyáltalán nem kommunikál őszintén, végig azt érezteti, hogy minden ok.
Tegnap még bújik, mosolyog, csókolóztok, szex is van, majd ma közli, hogy ő szakít. És összecuccol, elmegy, letilt és ennyi.
Te meg állsz, hogy ez most mi, amikor tegnap még szeretett. De nincsen magyarázat a viselkedésére, mert lelépett egy szó nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!