Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik a legkegyetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legkegyetlenebb szakítás?

Figyelt kérdés
A ghosting? Az sms-ben történő?
ápr. 2. 21:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A ghosting. Egyrészt mert nincs magyarázat, másrészt meg mert élesen vágja el a kapcsolatot.
ápr. 2. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az sms-ben szakítás egyből beárazza magát, és megkönnyíti hogy a továbbiakban komolyan vedd az illetőt. A ghosting más, az aggódást, stresszt, önvádat, frusztrációt, mindenféle egyéb negatív hatásokat is hoz. Főleg ha korábban "jó volt minden nagyon is" a másik fél szerint, aztán a semmiből meg ez. Még ismerkedéskor is tahóság, nemhogy kapcsolatban.
ápr. 2. 22:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem teljesen más ugrott be

De szerintem az amikor kiprovokálják a szakitást hogy annak kelljen kimondania szakitania aki szeret es akarja az egészet.

Addig szenvedtetik csalják alázzál vagy bármi, hogy más választása nem lesz, csak szakítani.

"Önmagába kell döfnie a kést" annak aki szzeret es aki arra törekedett hogy ketten együtt örökké meg stb az van arra kényszeritve hogy ő szakitson és menjen el.

ápr. 2. 22:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ghostingnál a slow fade az tényleg aljasabb. Amikor hazudik hogy minden oké, és úgy hanyagol, és szabotálja a kapcsolatot, épít le szép lassan sunyi, gerinctelen módon. Aztán a vége vagy hogy te szakítasz vele, vagy ő fog ghostingolni, vagy lelépni mással. Na ez a legalja valóban.
ápr. 2. 22:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hm.. vagy a másiknak a nyakába borítani a sz..rt, a semmiből, és a kapcsolat alatt nem beszélni a problèmákról.
ápr. 2. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Nálam az alábbi volt a legrosszabb:

Kiskorom óta aktívan sportoltam (és sportolok), jártam versenyekre is. Lehetőségem adódott egy elég nagy versenyre eljutni. Onnantól erre koncentráltam folyamatosan több mint 1 éven keresztül. Erre edzettem, készültem mentálisan is és a párom végig támogatott. Ha rosszabb volt a kedvem ő biztatott, ha jól mentek a dolgok együtt ünnepeltünk.

Közeledett a nagy nap, minden okés is volt. Velem is, velünk is.

Előtte 1 nappal, 1 darab nappal szakított. Rámdobta az összes szart a semmiből. Ezt még magában ki tudtam volna heverni, de azt nem hogy pontosan tudta mikor tegye ezt, amikor a legtöbbet árthat vele

ápr. 3. 05:37
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Példák: Ünnepkor, telefonon vagy sms-ben közli, hogy ennyi volt, mikor előjel nélkül, derült égből villámcsapásként mondja, ha megcsal, stb.
ápr. 3. 08:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szakítottam már smsben, magyarázat nélkül, de előtte 1 évig jeleztem neki, szóltam hogy nekem így nem jó.
ápr. 3. 10:15
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Mikor a másikban valamiért kihűl a szerelem, elmegy és te ott maradsz egyedül és annyira fáj a hiánya, hogy belepusztulsz, mert te még szereted úgy, mint senki mást! Na, ez a pokol!
ápr. 3. 17:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Amikor a másik semmit nem mond - de egyáltalán nem kommunikál őszintén, végig azt érezteti, hogy minden ok.

Tegnap még bújik, mosolyog, csókolóztok, szex is van, majd ma közli, hogy ő szakít. És összecuccol, elmegy, letilt és ennyi.

Te meg állsz, hogy ez most mi, amikor tegnap még szeretett. De nincsen magyarázat a viselkedésére, mert lelépett egy szó nélkül.

ápr. 3. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!